rezalino ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 با سلام و وقت بخیر خدمت دوستانببخشید من از قالب پیش فرض استفاده میکنم و بک گروند سفید میباشد آیا راهی هست برای تعویضشبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلاماز داخل مدیریت خیرباید سی اس اس قالب رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezalino ارسال شده در اسفند 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 سلاماز داخل مدیریت خیرباید سی اس اس قالب رو تغییر بدید موفق باشیدبا سلامببخشید توی فولدر css کدوم فایل هارو باید ادیت کنم؟ دوتا فایل پیدا کردم که کد رنگ هارو زده اگه میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 آموزش کار با فایرباگ (fire bug) رو قبلا در انجمن نوشتم از اون استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabasoltani ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 با سلام من می خوام اسلاید شو قسمت بالایی سایتم رو پر کنه اما نمیشه راهی داره سایز عکس رو بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 با سلام من می خوام اسلاید شو قسمت بالایی سایتم رو پر کنه اما نمیشه راهی داره سایز عکس رو بدم ؟سلاماگه قالبتون پیشفزض هست اول باید به ماژول پیکربندی قالب برید و دو بنر کنار اسلایدشو را حذف کنید و بعد از اون به ماژول اسلایدر در صفحه خانگی برید و سایز تصویر اسلایدشو را به سایز مورد نظرتون تغییر بدین . موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلام من از قالب leo استفاده میکنم تا چندی قبل میتونستم بک راندم رو جوری طرح بزنم که عکسی که اپلود میکنم زیرمحصولاتم نشون داده بشه اما الان یه چند وقتیه که دیگه نمیشه یعنی میشه رنگ رو تغییر داد اما دیگه عکسی برای بک راند نمیشه انتخاب کرد کش رو هم خالی کردم کامپایل هم کردم اما مشکل هنوز پا برجاست میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 به خدا سه روز شد که سوال کردم توی یه تاپیک دیگه هم بالای یه هفتست که یه سوال مطرح کردم یعنی کسی نیست که جواب بده ؟وقتی وارد انجمن میشم خوف ورم میداره که نکنه اینا همش توهمه منه و این انحمن خیالیه و کسی به جز من نمیبینتش خواهشا جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 دوست عزیز حداقل آدرس سایت رو بزارید تا ببینیم قالب چیه و چطور راهنمایی کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 http://mayadream27.ir/رنگ بنفش پر رنگ وسط رو ببینید زیراون یک صفحه سفیده که قبلا میشد تغییرش داد به عکس اما الان فقط میشه روش رنگ کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 اگر درست منظورتون را متوجه شده باشم . احتمالا شما تغییر پس زمینه از طریق کنترل پنل قالبتون منظورتون هست .اگر همینطوره فکرکنم شما تصاویر موجود در این مسیر را یا پاک کرده اید و یا تغییر نام دادین. themes/leo_fashion_store/img/patterns/در ضمن سوال شما هیچ ارتباطی به موضوع تاپیک نداره . تاپیک مربوط به قالب پیشفرض هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 بله منظورم همونه اما من چیزی رو پاک نکردم و چیزی رو هم تغییر نام ندادم اما مرسی از راهنماییتون به تاپیک مربوط مراجعه میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .