majidzm ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلام دستان من مغازه ای دارم که موجودی و قیمت های محصولات رو با برنامه حسابداری هلو که تحت ویندوز هست انجام میدم.برنامه حسابداری هلو گزارش های کلی از موجودی انبار و قیمت هاشونو تحت یه فایل xls که نمیشه ادیتش کرد خروجی میدهالبته تحت html هم خروجی میده. سوالم اینه که با توجه به تعداد زیاد محصولات که بیشتر از 600 مورد میشه چطور میتونم با استفاده از فایل xls و یا html که برنامه حسابداریم بهم میده موجودی و قیمت محصولات پرستاشاپ رو هر روز بصورت یکباره تغییر بدم؟؟؟ دوستان اگه توضیحاتم ناقص بود بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم پیشاپیش از توضیحاتتون ممنون http://asbabbazy.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلاممشابه این موارد قبلا برای چند نفر از دوستان انجام شده.این کار نیاز به بررسی خروجی حسابداری شما و نوشتن ماژول داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلاممشابه این موارد قبلا برای چند نفر از دوستان انجام شده.این کار نیاز به بررسی خروجی حسابداری شما و نوشتن ماژول داره موفق باشیدسلام . با ماژول ورود کالاها از طریق اکسل که در بازارچه هست مگه نمیشه این کار را انجام داد؟ چون من با هلو کار کردم و میشه دقیق خروجی گزارشاتش را تنظیم کرد و ستون ها را به دلخواه چید و خروجی اکسل گرفت . فکر کنم با اون ماژول موجود در بازارچه امکان پذیر باشه. چون قبلا من از خروجی های اکسل هلو در اسکریپت های دیگه به راحتی استفاده کردم. فقط کافی بوده که چیدمان ستون ها را مطابق نمونه تنظیم کنم.البته دقیق نمیدونم ماژولی که در بازارچه موجوده شیوه کارش چطور هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در فروردین 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 دوستان کسی هست که بتونه بهم کمک کنه فایل اکسل هلو ستون هایی که میده شامل نام کالا و موجودی و قیمته ولی شناسه و ترتیب محصولاتش با سایت فرق می کنه ماژولی هست که اینکارو برام انجام بده؟هزینه هم داشته باشه مهم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در فروردین 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2015 اگه کسی میتونه کمکی کنه با ایمیل [email protected] با من در تماس باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgallery ارسال شده در آبان 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 سلامآیا کسی از این ماژول اطلاع داره؟کسی می دونه به درد بخور هست یا نه؟ظاهرا برای ورود کالا استفاده می شه به صورت آفلاین بدون استفاده از سیستم ورود کالای پرستاشاپhttp://systemiha.ir/software/905-Prestashop-Product-Manager.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_lu ارسال شده در اسفند 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 سلام آیا کسی از این ماژول اطلاع داره؟کسی می دونه به درد بخور هست یا نه؟ظاهرا برای ورود کالا استفاده می شه به صورت آفلاین بدون استفاده از سیستم ورود کالای پرستاشاپ http://systemiha.ir/software/905-Prestashop-Product-Manager.html سلام نرم افزار ویندوزی هست و ماژول نیست. محصولاتو وارد میکنیم با همه مشخصات بعد ذخیره میکنیم و از طریق csv به پرستاشاپ میدیم ویرایش محصولاتشم کاملا مستقیم هست یعنی هر تغییری بدید در جا توی سایت اعمال شدس. اگر مسله شما واردسازی سریع محصولات و ویرایشش اونها هست خیلی مفیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .