kamal_s67 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 با سلام خدمت اساتید محترم من تازه با این انجمن آشنا شدم و چند سوال دارم: 1- آیا مشه با پرستا شاپ فروشگاهی ساخت و در آن محصولات کاربران را فروخت (یعنی کاربران با عضویت در سایت محصولات خود را معرفی کنند و پس از تایید مدیریت سایت محصول به سایت اضافه شود؟)؟ 2- آیا کاربران میتوانند محصولات خود را مشاهده کنند و ببینند که چه تعداد فروش رفته و ...؟ همچنین برای هر محصول فروشنده آن محصول در پنل مدیریت وجود داشته باشد؟ 3- هزینه محصولات پس از خرید به حساب مدیریت سایت رفته و ایشان مسئول تسویه حساب با فروشنده ها باشد؟ 4- با هر خرید یک اس ام اس مستقیم به فروشنده خبر داده شود؟ و در آخر اینکه میشه لینکی در رابطه با مقایسه پرستا شاپ و اپن کارت بدهید( که جدیدا این مقایسه انجام شده باشه و مقایسه امکانات قدیمی نباشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلاماینا رو باید تو انجمن اپن کارت مطرح کنید نه اینجا دوست عزیز موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamal_s67 ارسال شده در اسفند 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلاماینا رو باید تو انجمن اپن کارت مطرح کنید نه اینجا دوست عزیز موفق باشیددوست عزیز منظور بنده پرستا شاپ بود !!!!!!!! با عرض معذرت بابت بی دقتی بنده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلاماینکار بصورت پیشفرض امکان نداره ولی با ماژول میشه این کار رو انجام داد که البته با توجه به وسعت کار هزینه سنگینی خواهد داشت.در صورت تمایل از طریق تماس با ما در بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان شود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamal_s67 ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 سلاماینکار بصورت پیشفرض امکان نداره ولی با ماژول میشه این کار رو انجام داد که البته با توجه به وسعت کار هزینه سنگینی خواهد داشت.در صورت تمایل از طریق تماس با ما در بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان شود موفق باشیداین ماژول اسمش چیه ؟ و تقریبا چقدر هزینه خواهد داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 من هم این ماژول رو نیاز دارم اگه پیدا کردین اطلاع رسانی کنین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .