niloofar-21 ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 من یه ماژول می خوام که بتونم از طریق اون کارمندانی روی سیستم تعریف کنم که هر کدام از آنها به دسته خاصی از برند های محصولات دسترسی داشته باشند. بیشتر از همه برام مهمه که این دسترسی روی قسمت سفارشات اعمال بشه. هر کارمند سفارشات مربوط به یک برند از کالا را ببیند و کاربر ادمین همه سفارشات را . برای این کار یک ماژول پیدا کردم به نام Product owner Module در لینک زیر : http://addons.prestashop.com/en/administration-tools-prestashop-modules/3466-product-owner.html می خوام بدونم نسخه فارسی این ماژول یا ماژولی با کارکرد مشابه موجود هست یا نه ؟و در صورتیکه بخوام این ماژول را خرید کنم آیا انجمن آن را خریداری و فارسی می کنه که بعدا هم در دسترس بقیه باشه و برای من هم هزینه کمتری داشته باشه یا نه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 من یه ماژول می خوام که بتونم از طریق اون کارمندانی روی سیستم تعریف کنم که هر کدام از آنها به دسته خاصی از برند های محصولات دسترسی داشته باشند. بیشتر از همه برام مهمه که این دسترسی روی قسمت سفارشات اعمال بشه. هر کارمند سفارشات مربوط به یک برند از کالا را ببیند و کاربر ادمین همه سفارشات را . برای این کار یک ماژول پیدا کردم به نام Product owner Module در لینک زیر : http://addons.prestashop.com/en/administration-tools-prestashop-modules/3466-product-owner.html می خوام بدونم نسخه فارسی این ماژول یا ماژولی با کارکرد مشابه موجود هست یا نه ؟ و در صورتیکه بخوام این ماژول را خرید کنم آیا انجمن آن را خریداری و فارسی می کنه که بعدا هم در دسترس بقیه باشه و برای من هم هزینه کمتری داشته باشه یا نه ؟نه دوست عزیز ، این انجمن کپی رایت رو رعایت میکنه و اولین قانون در این انجمن کپی رایت هست و ما نمیتونیم ماژول رو یه بار بخریم و بعد پخش کنیم غیرقانونی . میتونید از بازارچه تماس بگیرید تا براتون خریداری بشه . قیمتش هم معادل دلاری قیمتی که زده شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 منم حاضرم تو پرداختش برای نوشته شدن ماژول مشارکت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar-21 ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 ممنونم puzzelfix عزیز.از دوستان کسی هست که توانایی و وقت نوشتن این ماژول را داشته باشه؟ اگر کسی می تونه لطفا به همراه زمان و هزینه اعلام کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 سلاممیتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .