marzifarid ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام دوستان منت می خوام یه سایت دو زبانه با پرستا 1.5راه اندازی کنم .و می خوام وقتی یوزر زبان فارسی را از بالای سایت انتخاب مب کند قالب سایت عوض شده و قالب راستچچین مشخص شده نمایش داده شود .باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام دوستان منت می خوام یه سایت دو زبانه با پرستا 1.5راه اندازی کنم .و می خوام وقتی یوزر زبان فارسی را از بالای سایت انتخاب مب کند قالب سایت عوض شده و قالب راستچچین مشخص شده نمایش داده شود .باید چیکار کنمسلام.این کار شدنی هست البته به شرطی که قالب شما ویژگی دو زبانه بودن را داشته باشه . که قالبای پیشفرض دارند . قالبای خارجی هم اگر استاندارد راستچین شده باشند این امکان را دارند . ولی قالب هایی که فارسی هستند و همینجا طراحی شدند فکر کنم فقط روی زبان فارسی کار میدند. برای تنظیمات زبان ها هم فقط کافیه برای زبان انگلیسی rtl روی خیر باشه و برای فارسی روی بله. راستی چرا پرستاشاپ 1.5 .به نظرم اگه تازه میخواید راه اندازی کنید با 1.6 شروع کنید تا بعدا درد سر ارتقا نداشته باشید . قالبای جدید هم اکثر برای 1.6 طراحی میشند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 قالب های ایرانی بیشتر یک زبانه هستند. اگر قالب دو زبانه مد ظر شماست میتونید از قالب های لئو انتخاب کنیدhttp://leo.ipresta.ir Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .