z-nik ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام دوستانخسته نباشیدیه مشکل واسه فروشگاهم ایجاد شده به جز صفحه ای اصلی صفحات دیگه رو هر وقت میخوام بیارم صفحه سفید میشه.مشکل از کجاست؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام . 1.آدرس سایتتون را میدادین بهتر بود . 2. اگه صفحه سفید میاد دیباگ را روشن کنید ببینید خطایی میده . 3. اگه تازه سایتتون را منتقل کردین فایل htaccess را توی روت پاک کنید تا دوباره ایجاد بشه شاید مشکل حل بشه. همیشه شاد باشیراستی آموزش روشن کردن دیباگ داخل سایت هست . جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
z-nik ارسال شده در اسفند 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 ممنونم مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 سلام.فروشگاه منم بعد از نصب internal server error می ده.دیباگ رو روشن کردم و تو منوی پارامترهای پیشرفته ->اطلاعات پیکربندی چک کردم خطایی نبود .جای دیگه ای هست که باید بررسی بشه ؟ghased.orgمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 بعد از روشن کردن دیباگ باید ببینید روی صفحه ای که خطای internal server error میگرفتید چه خطایی نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 بعد از روشن کردن دیباگ باید ببینید روی صفحه ای که خطای internal server error میگرفتید چه خطایی نشون میدهیک کم تازه کارم ، دقیقا متوجه نشدم چطور باید اینکار انجام بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 دیباگ رو روشن کنید، به صفحه ای که خطای Internal Server Error میداد مراجعه کنید ببینید چه خطایی جایگزینش شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahoura ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 دوستان من هم به مشکل برخوردم فقط صفحه اصلی سایت باز میشه وقتی روی محصولی کلیک میکنم این error رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنون-----------------------------------------------------------------www.givori.ir-----------------------------------------------------------------The website cannot display the pageMost likely causes:The website is under maintenance.The website has a programming error. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .