tajahmadi ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلاممن پرستا شاپ شما را نصب کردم.بعد از نصب اولا بخش «گم شدن گذرواژه» یا همان forget password کار نمیکند!دوما وقتی وارد پیکربندی ماژول قالب برای تغییر عکسها میشوم, به محض ورود با یک پیغام به روز شدن مواجه میشوم در حالی که من چیزی را بهروز نکردم.در ادامه امکان تغییر عکسها مهیا نمیشود و تنها میتوانم عکسها را پاک کنم. درصورتی که بخواهم عکس جدیدی اضافه کنم یا عکسهای پیش فرض را تغییر دهم با این پیغام مواجه میشوم: [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator:Call to undefined method Tools::purifyHTML() بیشتر از 10 با پرستاشاپ را نصب کردم اما این مشکل تکرار شد! درحالی که من هیچ تغییری در آیتمها و شاخصهای پیشفرض پیش و پس از نصب ندادم. با این حساب نمیتوان روی این نرم افزار حساب کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلام در مورد کار نکردن گم شدن گزرواژه که اگه منظورتون اینه ایمیل رمز عبور براتون ارسال نمیشه .شما باید به تنظیمات ایمیل در مدیریتتون برید و پارامترها را تنظیم کنید . در مشکل دومتون هم که در تاپیک دیگه ای راهنمایی کردم . در مورد پیغام بروز رسانی هم اگه منظورتون اینه که با این پیغام مواجه میشید ک"یک بروزرسانی برای ماژول های زیر موجود است " . خب این یک پیغام طبیعی هست و معنیش اینه که پرستاشاپ یک سری بروزرسانی برای بغضی ماژول ها برای بهتر شدن و رفع خطاها تهیه کرده که شما میتونید اون بروزرسانی ها را نصب کنید . که البته فعلا ماژول پیکربندی قالب بروزرسانی نشه چون با اون خطای بالا روبرو میشید . موفق باشید دوست عزیز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .