kakhadi ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 دوستان ببخشید امکانش هست وقتی روی شاخه ی اصلی کلیک می کنی توی صفحه ی باز شده فقط محصولات رو نمایش بده و زیرشاخه ها نباشن ؟مثل شکل پیوست که توی قسمت موبایل علاوه بر محصولات زیرشاخه ها هم هستن من می خوام اونا نباشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 از ماژول themeconfigurator نماش زیرشاخه ها رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در فروردین 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 از ماژول themeconfigurator نماش زیرشاخه ها رو خاموش کنیداین ماژول رو پیدا نکردم ! نسخه ی من 1.6 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 این ماژول رو پیدا نکردم ! نسخه ی من 1.6 هستنیاز نیست شما پیدا کنید ، کافیه در کادر جستجوی تو صفحه ماژول ها تایپ کنید : theme نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 با سلام من میخوام در قسمت شاخه ها از تصویر بند انگشتی استفاده کنم اما بعد از اپلود تصویر این ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data http://upload7.ir/uploads//a4d6d456064afde3d516b985f7735babd8aea017.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلامبدون بررسی نمیشه نظر داداحتمال داره مشکل از اینترنت باشه یا کش مرورگر یا .... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 با سلام من میخوام در قسمت شاخه ها از تصویر بند انگشتی استفاده کنم اما بعد از اپلود تصویر این ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data http://upload7.ir/uploads//a4d6d456064afde3d516b985f7735babd8aea017.jpgسلام دوست گرامیمن هم همین مشکل رو داشتم، ماژول بخش شاخهها رو تنظیم مجدد زدم حل شد.البته باید قبل از تنظیم مجدد، اطلاعات و جاگیری ماژول رو یه نگاه بندازین تا بعد از تنظیم مجدد برگردونین به حالت اولیه تا قالبتون بهم نخوره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 سلام از قسمت فروشگاه من عکسها از قسمت شاخه ها حذف شدن باید چی کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلامسوالتون واضح نیست. کامل توضیح بدید یا تصویر بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 http://mayadream27.ir/93--indian-actorsمشاهده بفرمایید قبلا این قسمت عکس داشت ولی الان عکسها نشون داده نمیشنبنده دقت کردم که در ورژن 1.6 سوال در باره شاخه ها زیاده که متاسفانه تماما بی پاسخ مونده فکر میکنم که یه مشکل اساسی داره یه لطفی کنید یه تاپیک درباره تنظیمات اولیه شاخه ها بزنید چون در تمام قسمتهای مشکلات رایح نسخه 1.6 چه درباره مشکلات ماژولها و چه قالبها چه فروشگاه خلاصه چند سوالی درباره شاخه ها بودهمشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .