eszmath ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 سلام دوستان من چند تا مشکل دارم با فرایند خرید سایتم.ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.1- هنگام انتخاب درگاه بانکی برای پرداخت سفارش، میگه که مبلغ نامعتبر است.درصورتی که بنده بومی سازی ارزم رو طبق راهنمای توی سایت انجام دادم و تومان کردم.به این صورت: Rial/IRT/365/تومان/1.000000/0,000.00X 2-موقع خرید مراحل ثبت نام و ثبت آدرس فیلدهای خیلی زیادی دارن و مخصوصا این آدرس دادنه خیلی طول میکشه.راهی هست برای ساده تر کردن این فرایند؟3- موقع ثبت آدرس بصورت پیشفرض خود سایت چندتا اسم و آدرس انگلیسی توی فیلدها قرار داده.میشه این پیشفرض ها رو تغییر داد؟ممنون از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 1. وقتی سوالی میپرسین آدرس سایتتون رو بدید لطفا2. یکسری تنظیمات جزیی رو میشه توی بومی سازی -> کشورها تغییر داد اما برای کوتاه کردن فرم ثبت نام به صورت دلخواه باید درخواست بدید توی بازارچه براتون انجام میدیم (البته هزینه داره)3. نباید اینطور باشه. آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در فروردین 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 بله چشم. عذرخواهی میکنمdelsam.irسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 نیازی به عذرخواهی نیست دوست عزیز. فقط گفتم که بدونید ندیده نمیشه نظر دقیق داد فعلا که توی تنظیمات فیلدهای ضروری رو حذف کردید و حتی ثبت نام هم نمیشه کرد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در فروردین 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 من حذف نکردم.یعنی من اصلا دست هم نزدم حتی!مشخصات سایتم رو براتون پیام خصوصی کنم، چکش میفرمایین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 خیر. در بومی سازی -> کشورها هیچ فیلدی رو تغییر ندادین؟ الان موقع ثبت نام خطای کشور میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارز ریال برای انجام تراکنش بانکی ضروری هستنمیتونید ریال رو تغییر بدین یا حذف کنین. میتونید غیرفعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 ببخشید آقا دانوش چطور میتونم غیرفعالش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 با اجازه آقا دانوش چون ایشون رو خطاب قرار دادین. برای غیر فعال کردن ریال کافیه به مسیر بومی سازی 》 واحد پول برید و روی تیک سبز رنگ که روبروی ریال هست کلیک کنید تا قرمز بشه .همیشه لبتون خندون. [sMILING FACE WITH SMILING EYES]البته اضافه کنم برای غیر فعال کردنش قبل از اون باید به بومی سازی 》 بومی سازی رفته باشید و ارز پیشفزض را روی تومان تعیین کرده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .