oktay ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 با سلام من قصد داشتم یه بخش واسه دانلود رایگان بزارم آهنگ اینا واسه بازید کنندهولی چون رایگان گذاشتم میاد از محصولات بیشتر خرید میشه که در قسمت ماژول پرفروشترین ها میاد که نمی خوام در اونجا اون نشون داده بشه میخوام محصولا ت نشون داده بشه این رو چی کار میشه کرد؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 پیشنهاد میکنم به جای این که به صورت محصول اون ها رو بذارید به صورت محتوا قرار بدید از طریق CMS. یا میتونید یه محصول ایجاد کنید کنید و به جای این که آهنگ رو در اون قرار بدید موقع اضافه کردن محصول از تب ضمیمه ها هرچندتا که آهنگ دوست دارید اضافه کنید. میتونید تعداد محصول رو هم روی 0 قرار بدید که مشتری نتونه بخره و فقط بتونه ضمیمه ها رو دانلود کنه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 خیلی ممنون اینجوریش کردم تو محصولات اضافه آپلودش کردم بعد این شاخه رو غیر فعال کردم و از قسمت مدیریت محتوا لینک بهش دادم اگه راه بهتری هم است راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2012 فكر كنم بايد جدول اون محصولات پر فروش رو پيدا كني و به راحتي فيلد هايي كه نمي خواي پاكش كني البته اگه روندش اين طوري باشه و همچين جدولي داشته باشهمن دقت نكردم زياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در فروردین 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 بی خیالش شدم فعلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .