سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 من تخفیف رو در بخش تخفیف مشتری و تخفیف بازدید کننده و تخفیف مهمان برای شاخه مورد نظرم انجام میدم تخفیف رو محصولات اعمال میشه ولی قیمت قبلی (اصلی)رو نشون نمیده و در قیمت ماژول تخفیف ویژه هم هیچ محصولی رو نشون نمیده چه تنظیمات دیگه ای باید انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 از بخش تظیمات قسمت فعال کردن نمایش قیمت قبلی در هنگام تخفیف را فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 از بخش تظیمات قسمت فعال کردن نمایش قیمت قبلی در هنگام تخفیف را فعال کنیدالبته من تخفیف رو قسمت گزوه ها وارد کرده بودم که برای همین قیمت قبلی و تخفیف خورده رو نشون نمی داد ، باید قسمت محصول و قیمت خاص وارد میکردم که با این کار حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezax ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام چطوری تخفیف و یا تخفیف ویژه بزاریم ؟ پرستا 1.6.0.6 در کدام بخش و در کدام قسمت . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 موقع تعریف یا وایرایش یک محصول روی تب "قیمت ها" کلیک کرده و سپس روی "افزودن یک قیمت ویژه" کلیک کنید واکنش ها : sorkheshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام چطوری تخفیف و یا تخفیف ویژه بزاریم ؟ پرستا 1.6.0.6 در کدام بخش و در کدام قسمت . ممنون بخش کاتالوگ > محصول > زبانه "قیمت" در ساخت و یا ویرایش محصول و بخش انتهایی > درج قیمت ویژه یا قیمت خاص نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلامیه موضوعی که چند روزه دارم باهاش کلنجار میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه در موردش زیاد سوال پرسیدم اما نهایتا به قیمت گذاری در بخش قوانین قیمت گذاری رسیدم که چیزی که من میخواستم رو برام نداشتمشکلم چی بود؟ وقتی یه قیمتی رو کاهش قیمت میدین تو قیمتهای ویژه، فقط قیمت کاهش داده شده نمایش داده میشهمثلا جنس 20هزار تومنی رو میزنه 18هزار تومناما مشتری نمیفهمه قیمت واقعی جنس چقدر بوده حالا با یه کاری (بغیر از بخش قوانین قیمت گذاری) میشه کاری کرد که قیمت قدیم خط بخوره و قیمت جدید مشخص باشه تو کاتالوگ، محصول ها بخش "قیمت" و قسمت "افزودن قیمت ویژه جدید" من میومدم تیک "گذاشتن قیمت پایه" رو برمیداشتم و تو کادر بالایی مقابل قیمت محصول (بدون مالیات) یه قیمت جدید وارد میکردمتو این حالت توی فروشگاه قیمت جنس کاهش پیدا میکرد اما مشتری متوجه تغییر قیمت نبودشاید خیلی از کاربرا بدونن که این کار اشتباهه اما من که چند بار این سوال رو پرسیدم و به جواب نرسیدم بنابراین خیلی از دوستان شیوه صحیح تخفیف رو نمیدونن روش صحیح کار اینه که اون تیک رو برنداریددر کادری که مقابلش نوشته به کار بردن یک تخفیف از:یا مبلغی که میخواید از قیمت کالاتون کسر بشهیا درصدی که میخواید از قیمت کالاتون کسر بشهرو وارد کنیدبا/بدون مالیات رو انتخاب کنیددرصد/واحد پول رو انتخاب کنید کار رو ذخیره کنید اینجوری تو صفحه محصول قیمت قدیم نمایش داده میشه و روش خط کشیده میشه و زیرش قیمت جدید و میزان تغییر قیمت درج میشهیعنی مقابل کادر بکار بردن یک تخفیف از: بزنید 10 با/بدون مالیات واکنش ها : shahbazi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در اسفند 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2017 سلام دوستان چطوری تخفیف گروهی را اعمال کنم ، برای همه محصولات ( یکدفعه) و طوری که قیمت اصلی و قیمت تخفیف خورده با هم نمایش داده شوند. چون همانطور که دوستان گفتن، در صورتی که در بخش گروه های مشتری تخفیف وارد کنیم .قیمت های اصلی اپدیت می شوند در صورتی که می خواهم تخفیف ها برای همه محصولات نمایش داده شود و برای تک تک محصولات یکی یکی وارد نکنم. این مسئله خیلی زمانبر است؟؟ ممکنه راهنمایی فرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در اسفند 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2017 سلام دوستان چطوری تخفیف گروهی را اعمال کنم ، برای همه محصولات ( یکدفعه) و طوری که قیمت اصلی و قیمت تخفیف خورده با هم نمایش داده شوند. چون همانطور که دوستان گفتن، در صورتی که در بخش گروه های مشتری تخفیف وارد کنیم .قیمت های اصلی اپدیت می شوند در صورتی که می خواهم تخفیف ها برای همه محصولات نمایش داده شود و برای تک تک محصولات یکی یکی وارد نکنم. این مسئله خیلی زمانبر است؟؟ ممکنه راهنمایی فرمایید؟ سلام متوجه شدم. باید تو قوانین قیمت گذاری ، قوانین قمتت کاتالوگ میتوان اعمال کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .