atikar ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 با سلاممن قالب الکترومارکت رو دارموقتی ماژول جدیدترین محصولات رو چه از طریق ویرایش زنده چه از طریق موقعیت ها از ستون سمت راست حذف میکنم در قسمت اصلی سایت هم دیگه محصولات رو نشون نمیده و خراب میشه.وقتی تنظیم مجددش میکنم درست میشه ولی باز تو ستون هم میاد.کمک کنید لطفاphonex.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 از قسمت ویرایش زنده تست کنید ببینید باز هم مشکل پابرجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 از قسمت ویرایش زنده تست کنید ببینید باز هم مشکل پابرجاست؟ بله از همه جا تست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 از قسمت ویرایش زنده تست کنید ببینید باز هم مشکل پابرجاست؟ بله از همه جا تست کردم کسی نمیخواد کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلامتوی لوکال هم تست کنید، اگه باز هم این مشکل وجود داره باگ هست و باید منتظر آپدیت جدید باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 من که نمیتونم منتظر بموونم این همهیعنی کسی به این مشکل برخورد نکرده؟سلامتوی لوکال هم تست کنید، اگه باز هم این مشکل وجود داره باگ هست و باید منتظر آپدیت جدید باشید موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 آخرین آپدیت قالب رو نصب کنید : آپدیت 1.6 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 آخرین آپدیت قالب رو نصب کنید : آپدیت 1.6 . به روشی که گفته شده بود نصب کردمنمیشه یه بررسی کنید ایرادشو پیدا کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 آخرین آپدیت قالب رو نصب کنید : آپدیت 1.6 . به روشی که گفته شده بود نصب کردم نمیشه یه بررسی کنید ایرادشو پیدا کنید؟از نظر قالب بررسی شده و مشکلی مشاهده نشد. اطلاعات بخش مدیریت رو به پشتیبانی بفرستین + اطلاعات هاست . شاید درست نصب نکردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .