amadoption ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 ابتدا سلام دارم خدمت تمام دوستان و دست اندرکاران زحمتکش این انجمنچند روزی هست که درگیر نصب فروشگاه هستم و امروز به این نتیجه رسیدم که ورژن 1.5 (جدیدترین نسخش )رو نصب کنم. این کار رو کردم اما بعد از نصب وارد قسمت مدیریت شدم متوجه شدم قسمت منوها و بالاتر یکم مشکل دارند. به طوری که همونطور که در تصویر زیر مشخص هست به علت وجود یک کادر امکان کلیک روی منوهای بومی سازی تا آمارها نمی باشد. مثل اینکه یک کادر روش باشه. همچنین بالا روی لینک skip tutorial که کلیک می کنم کار انجام نمیشه . یک نیم دایره هم در بالای کارد هست که متاسفانه بقیش نیفتاده. نمودارها رو هم در صفحه اصلی مدیریت نشون نمیده . نمی دونم مشکل از کجاست . اگر امکان داره دوستان راهنمایی کنند.با تشکرراستی یک چیز دیگه اونم اینکه در ورژن 1.6 در قسمت مدیریت یک قستی بود که داده های تستی قسمت ها و آمارها که در اول راه اندازی شده بود رو از کار مینداخت . در ورژن 1.5 اون لینک کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 دوستان اگر امکان داره کمک کنند و اگر راهی جز نصب دوباره نداره لطفاً یک نسخه بدون مشکل معرفی کنند تا نصب کنم. در ضمن الان چک کردم دیدم در قسمت محصولات وقتی می خوای محصول جدید اضافه کنیم قسمت نام اون غیرفعال هست و نمیشه چیزی داخلش وارد کرد. همچنین وقتی روی قسمت تعداد اون محصول کلیک می کنیم که تعداد محصول رو وارد کنیم باز هم همون قسمت مشخصات میاد.نسخه 1.5 رو هم از این لینک گرفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 سلامدوست عزیز نسخه مشکلی نداره . یا درست به هاستتون انتقال ندادید یا نصب شما درست انجام نشده و یا محدودیتی در هاستتون دارید.بهترین کار نصب مجدد هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 هاست رو از ایران سرور گرفتم. با این حال مجدد نصب می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 با یک مرورگر دیگه تست کنیدتوصیه میشه نسخه ۱.۶ رو انتخاب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 با کروم و اکسپلورر هم همین مشکل هست.نسخه 1.6 رو نصب کردم ولی قالب رایگانی برای اول کار پیدا نکردم. جایی هم خوندم که ماژول های موجود ممکنه روی 1.6 کار نکنه. برای همین گفتم اول از 1.5 شروع کنم. نسخه 1.6 خیلی بهتر بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 دوباره هم نصب شد ولی بازهم مشکل پابرجاست. در ضمن اینم رو هم بگن ورژن 1.6 بدون مشکلی قبلاً نصب شده (هاست ساپورت می کرده) و درست کار می کرد ولی 1.5 نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 میشه لطفا بگید که هاست برای نصب فروشگاه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 نمیدونم چه اصراری بر نصب نسخه 1.5 دارید اما در هر صورت اگر صفحه مدیریتتون بهم ریخته ست دوباره نصب رو انجام بدین (آخرین نسخه 1.5 انجمن رو دانلود کنید)اما توصیه من به شما اینه که نسخه 1.6 رو نصب کنید (قالب رایگان هم برای این نسخه موجوده اگر سرچ کنید!)توابع مورد نیاز هاست رو هم در نسخه 1.5 موقع نصب بهتون نشون میده اگر هم جستجو کنید قبلا لیستی از موارد مورد نیاز برای هاست رو در تاپیکی دیگه توضیح دادیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 خب چرا از 1.6 استفاده نمیکنید؟! . الان شاید بخاطر دوتا قالب رایگان نسخه 1.5با اون شروع کنید ولی قول میدم بعدش پشیمون میشید و مجبورید ارتقا بدین و دردسرای خودش و بازم مجبورید بیاید سراغ قالب های پرستا 1.6 . من که شدیدا توصیه میکنم 1.6 را امتحان کنید . چون اگه قرار بود 1.5 از 1.6 بهتر باشه هیچوقت نسخه 1.6 تولید نمیشد . من که به عنوان یکی از کاربران پرستاشاپ پیشنهاد میدم کار را با 1.6 شروع کنید و فوقش کار را با قالب پیشفرض شروع کنید یا دوقالب رایگانی که بهمن گذاشتن و بعدا هم که به کارتون مطمین شدین قالب دلخواهتون را بخرید.راستی ماژول هایی که برای راه اندازی یک فروشگاه نیاز هستند الان اکثرا روی 1.6 بدون مشکل کار میکنند . و ماژول هایی هم که از این به بعد تولید میشند مطمینا برای 1.6 هستند و به مرور 1.5 هم مثل 1.4 حذف خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amadoption ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 ممنون از راهنمایی های شمادر این که 1.6 بهتره شکی نیست . اول هم 1.6 رو نصب کردم. واقعا محیط مدیریتش عالی بود. فقط می ترسیدم یکسری ماژول های مثل درگاه بانک ملت که زدید برای 1.4 و 1.5 هست روش کار نکنه. قالب های رایگان 1.6 رو هم ندیدم . ولی سرچ می کنم. ولی اگر لینکش رو بذارید ممنون می شم. چون خودم خیلی دنبالش می گشتم.پی نوشت :Admin عزیز لطف کنن پست های اضافی که دادم رو در صورت نیاز پاک کنند. با تشکرلینک یکیش رو پیدا کردم میذارم برای بقیه دوستان :http://ipresta.ir/forum/t6533-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-2015 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 ماژول بانک ملت روی نسخه 1.6 هم کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .