moghimi ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 با سلام به دوستان مشکل فروش عمده و تک محصول به صورت مجزا، رو دارم شاید عنوانش درست نباشه اما توضیحش: قصد فروش بعضی محصولات رو به صورت عمده دارم، مثلا محصولی آموزشی رو به تعداد عمده 10 هزار تومان و تکی 15 هزار تومان اما نمی خوام مشتری تکی قیمت عمده رو ببینه یا برعکس مشتری عمده قیمت تکی رو توی یک صفحه ببینه، از طرفی اگر بیام دو بار محصول رو تعریف کنم که... نمی شه استفاده از کد تخفیف هم برای مشتریانی که از کدها خبر ندارن، عملا کارایی نداره، با اینکه کد تخفیف خیلی مفیده اما یه خورده کار رو پیجیده می کنه که شاید راه ساده تری باشه، من نمی دونمراه پیشنهادی شما چیه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 استفاده از گروه بندی مشتریان. میتونید مشتریانتون رو گروه بندی کنید و قیمت نمایش داده به هر گروه رو متفاوت بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 درود به مهرشاد راه گروه بندی زیاد کارایی ندارهفرض بفرمایین توی شاپکیپر بزنیم فلان محصول عمده این قیمت، طرف می یاد نگاه می کنه می بینه قیمت دو برابره، می گه سرکاری بوده و 10 تا تاپیک می زنه که آقا جریان خالی بندی بوده و..نمایش قیمت بدون عضویت راهی نداره؟ چون عملا عضویت خالی نیست، باید عضو بشه تغییر گروه داده بشه تا بیاد قیمت رو درست ببینه که احتمال فرار مشتری توی هر کدوم از این سه تا مرحله وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 باید از چند فروشگاهی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 بیشتر توضیح می دی آقا رامین؟ یعنی دو بخش عمده و جزیی راه بندازم؟ اگه بله نیاز به وارد کردن دوباره محصولات و... نیست؟ چون تا حالا چند فروشگاهی رو تست نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 تخفیف در تعداد بدید دوست مندر ویرایش محصول قیمت ویژه تعریف کنید و تخفیف برای تعداد بالا تعریف کنیدمیتونین برای خرید ۱٠تا یک تخفیف بدید و برای ۲٠تا تخفیف بیشتر و... Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 سلام خسته نباشیدمن میخوام یک محصول را بصورت عمده و به دو صورت بفروشم برای مثال محصول مورد نظر با تعداد 5 عدد یک قیمت عمده داشته باشد و همان محصول با تعداد 5 تا 100 عدد یک قیمت عمده داشته باشد برای پیاده سازی این محصول باید از چه روشی استفاده کنم؟از روش تخفیف ویژه نتونستم استفاده کنم چون فقط حداقل را مشخص می کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 تاپیک رو مطالعه کنید!! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .