saleh313k ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 سلام به دوستان بنده ورژن 1.6 رو نصب کردم و چند تا حامل از جمله پست پیشتاز یا تیپاکس رو تعریف کردم اما هنگام تایید سفارش خطایی میده که "هيچ حاملي در دسترس نيست" لطف میکنید اگر بنده رو راهنمایی کنید در ضمن منطقه ها و حامل ها همه فعال هستند و اصلا متوجه نمیشم مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 دوباره آموزش تعریف صحیح حامل رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh313k ارسال شده در فروردین 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 دوباره آموزش تعریف صحیح حامل رو در انجمن مطالعه کنیدمطالعه کردم اما این آموزش در ورژن 1.5 هستظاهرا 1.6 تفاوت دارهحامل ها، وزن و ابعاد و محدوده رو درست تعریف کردیماما بازم خطا میده که حامل در دسترس نیستدارم تستی یک محصول رو خرید میکنم اما وقتی هم که آدرس رو انتخاب میکنم در تب ارسال این پیغام رو میده: هیچ حاملی برای ارسال به آدرس انتخابی شما موجود نمی باشد. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 اطلاعاتتون رو بفرستید نگاه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh313k ارسال شده در فروردین 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 اطلاعاتتون رو بفرستید نگاه کنم با تشکر از ادمینآدرس سایت من هست: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 مشکل بخاطر حذف منطقه "آسیا" و تغییراتی که در بومی سازی مناطق ایجاد کردید رخ داده و استان ها و کشورتون بهم ریخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saleh313k ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 سلام مجدد من تمام مناطق کشور ها و شهر ها رو درست تنظیم کردم اما بازم نشد الان یک نسخه جدید نصب کردم با وجودی که روی سایت خیلی کار کرده بودم و حاضر شدم همه رو دوباره انجام بدم اما ادمین عزیز باز هم همون مشکل پا بر جاست لطف کنید کمک کنیدکار ما تقریبا معطل این سایت هست میخوام بدونم که اگه پرستا اینجور مشکلاتی رو داره برم سراغ یه اسکریپت دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 پرستا مشکلی در این بخش نداره و صد درصد شما تنظیمات را درست انجام ندادین و باید بررسی بشه . در کل وقتی حاملی ایجاد میشه و نمایش داده نمیشه چندین دلیل میتونه داشته باشه که اونام احتیاج به بررسی دارند .به طور مثال ممکنه بازه ی وزنیتون درست تنظیم نباشه و یا وزن کالاهاتون درست تنظیم نباشه و یا مناطق درست تنظیم نشده و ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 پرستا اینطور مشکلاتی نداره دوست من مشکل اینه که شما یکسری تنظیمات رو بدون این که بدونید میتونه مشکلی ایجاد کنه تغییر میدین یا حذف می کنید بعد انتظار دارین مشکلی پیش نیاد!من بررسی کردم تا جایی که می شد و متوجه شدم که مناطقتون دستکاری شده. برای بررسی دقیق تر می تونید خدمات فنی بازارچه رو خریداری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .