سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 با سلام 1- در قسمت مشخصه ها رنگ ها کامل نمایش داده نمیشن2- منظور از بافت در این قسمت چی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 احتمالا مشکل از مرورگرتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 این قسمت با مرورگر کروم مشکل داره با فایرفاکس چک کنید درست هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 ممنون از راهنمایی تون بله با کروم و فایرفاکس مشکل داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 من خودم با فایرفاکس (البته واتر فاکس) چک کردم مشکلی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .