senator1 ارسال شده در فروردین 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2012 سلام من قبلا نسخه 1.4.4 نصب کرده بودم ولی تو قسمت سفارش ها وقتی میخواستم به سفارش رسیدگی کنمصفحه خالی میومد بعد از نصب نسخه 1.4.6.2 مشکل حل شد و می تونستم تغییر وضعییت بدم تو سفارش هاحالا دوباره مثل قبل همون حالت تکرار شده در صورتی که من هیچ تغییری در مدیریت یا فایل های اجرایی ندادمو خود به خود این صفحه رو نمیتونم بیارماگر کسی می دونه منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2012 طبق تجربمتنها و تنها هاست سازگاره عزيزاگه دوست داشتيد مي تونم ميزبان سايت شما در بهترين هاست سازگار خود باشم بعضي وقت ها هم در بعضي هاست ها به همين دليل شاخه هاشون گم ميشه و ديگه نشون داده نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2012 به احتمال زیاد از هاستتونه. اگه دوست داشتید یه پیام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .