rezpersik ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 سلام به همگی از اونجایی که با نصب قالب جدید تنظیمات پرستاشاپم به ریخت تصمیم گرفتم دوباره نصبش کنم . من از طریق file manager همه فایل هارو توی public_html پاک کردم و بعد از آپلود کردن فایل زیپ پرستاشاپ 1.6 مجددا برنامه رو نصب کردم ولی الان وقتی می خوام واسه محصولات عکس بزارم بعد از آدرس دادن از روی هارد کامپیوتر و زدن آپلود توی برنامه ، یه عکسی به دلخواه از عکسای پرستاشاپ قبلی ( پاک شده ) رو نمایش می ده یا کلا علامت سوال نشون میده . تو خود برنامه یه چیز نشون میده ، توسایت یه چیزه دیگه ، تو قسمت تعیین تصویرم که علامت سوال ، راهنمایی کنید خواهشا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 فکر کنم شما اگر کش مرورگر را با ctrl + f5 خالی کنید مشکل حل بشه . البته اگر به بخش تنظیمات 》 تصاویر برید و گزینه بازسازی تصاویر بند انگشتی را هم بزنید ضرر نداره . موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در فروردین 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 فکر کنم شما اگر کش مرورگر را با ctrl + f5 خالی کنید مشکل حل بشه . البته اگر به بخش تنظیمات 》 تصاویر برید و گزینه بازسازی تصاویر بند انگشتی را هم بزنید ضرر نداره . موفق باشید. هر دوی این کارهارو انجام دادم جواب نداد !!!! بازم ممنون از اینکه یه جوابی دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 ممکنه از یک مرورگر دیگه استفاده کنید و نتیجه رو بگید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در فروردین 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 ممکنه از یک مرورگر دیگه استفاده کنید و نتیجه رو بگید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro با گروم امتحان کردم مشکل حل نشد فقط به جای اینکه یه عکس دیگه نشون بده علامت سوال نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 سلامفایل htaccess رو از محل نصب پرستاشاپ حذف کنیداگه نشد لینک آشنا رو خاموش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلامفایل htaccess رو از محل نصب پرستاشاپ حذف کنیداگه نشد لینک آشنا رو خاموش کنید موفق باشید این کارو هم انجام دادم ، بدتر شد . از روی ناچاری مجبورم هاست دیگه ای رو امتحان کنم ، شاید برطرف بشه ، دوستان اگه در مورد انتخاب هاست پیشنهادی دارید بگید خواهشا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلامبرای شروع کار میتونید از نت افراز استفاده کنید. سابقه و قیمتهای خوبی داره و با کد ipresta میتونید چند درصدی هم تخفیف بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام مجدد من سرورمو عوض کردم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم ولی دوباره مشکل ظاهر شدن علامت سوال به جای عکسی که آپلود میکنم به وجود اومد ، اساتید کمک کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 آخه مگه میشه واسه این مشکل جوابی نباشه !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلامنیاز به بررسی داره دوست عزیز. نمیشه ندیده نظر داد.از دیروز اگه ماژولی نصب کردید ، حذف نصب کنید.مواردی که در بالا گفته شد رو هم تست کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 سلامنیاز به بررسی داره دوست عزیز. نمیشه ندیده نظر داد.از دیروز اگه ماژولی نصب کردید ، حذف نصب کنید.مواردی که در بالا گفته شد رو هم تست کنید. موفق باشید سلام آقا رامتین اگه امکانش هست اشکالی نداره یه نگاهی بهش بندازینبگین چی لازمه براتون بفرستم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 سلام. از بخش تیکت استفاده کنید. دسترسی های هاست و پرستاشاپ رو هم ارسال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .