saman_e_rsa ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلام من مدتیه که با یک مشکل مواجه شدم بعد از اینکه مشتری سفارش میده و پرداخت انجام میگره کالای در سبد خرید مشتری نیست و خالی هستش ممنون میشم راهنمایی فرمائید .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 شما سفارشات رو تا به حال حذف نکردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 من هم وقتی مشکل پرداخت داشته باشم این طوری هست، که در سفارش می زنه 0 محصول ولی جمع مبلغ درست با قیمت محصول هم خوانی داره و هست، بعد می رم به قسمت اون مشتری و از اونجا می بینم چی خریده و براش ارسال می کنم، اگر هم دستی توی سفارش ها محصولاتش رو اضافه کنی مبلغ محصولات اضافه شده به مبلغ پرداخت شده مشتری اضافه می شه، که من این کار رو نکردم چون شاید مشتری بعدها مدعی بشه مبلغ پرداختش بالاتر از مبلغ واقعی بودهتوی ماژول پرفروش هم این نوع خریدها حساب نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در فروردین 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 شما سفارشات رو تا به حال حذف نکردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pr خیر آقا دانوش دوتا یکی اینجوری میشه نمیدونم چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بنده هم امروز این مشکل رو پیدا کردم مشتری خرید کرده و sms اومده برای بنده از درگاه پی لاین خرید شده اومدم دیدم تو سفارشات چیزی ننوشته و باید برم توی ویرایش اطلاعات مشتری ببینم چی خرید کرده ارسال کنم و اولین بار هست این مشکل پیش اومده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 من راه حلش رو پیدا نکردم اما تو تاپیک زیر گفتم چی جوری حل شدhttp://ipresta.ir/forum/t6954-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4?pid=44526#pid44526 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 ماژول پی لاین رو حذف کردم و کامپایل کرده و مجدداً ماژول رو نصب کردم فعلاً این مشکل رو ندارم امیدوارم مشکل شما هم با این روش حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 ماژولپی لاین رو حذف کردم و کامپایل کرده و مجدداً ماژول رو نصب کردم فعلاً اینمشکل رو ندارم امیدوارم مشکل شما هم با این روش حل بشه سلامبنده 140 تا پرداخت داشتم با پی لاین این مشکل رو نداشتم تا چند روز پیش که اینطوری شده... بعد از مشتری که این اتفاق افتاد خودم تست کردم دیدم مشکلی نداره در کل نمیدونیم کمپایل همیشه روشن باشه یا خاموش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 کامپایل باید همیشه خاموش باشه وگرنه سرعت سایت رو بسایر کم میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 بعضی وقتها که آمار سایت سایت اشتباه میشه و یا عملکرد های اشتباه بروز میکنه که کامپایل کردن و پاک کردن حافظه موقت و خاموش کردن گزینه های قسمت آپاچی و کش ها و یکبار رفرش کردن با کلید ctrl+ F5 مشکلات رو حل میکنه اما بعد از پروسه مجدد کامپایل رو خاموش و گزینه های آپاچی و کش رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .