anaz ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 با سلام و تشکر و هزاران درود از زحمات شما و از اینکه وقت می گذارید و جواب سئوالات را بیان می دارید . انشاء خدا خیر به شما عطا نمایید.در بعضی یسایت فروشگاهی پایین هر محصول قسمت نظر سنجی وجود دارد و افراد نظر خود را در خصوص آن محصول می نویسند که اینکار فکر کنم در سئو و جذب مشتری مفید باشد. می خواستم ببینم در این فروشگاه هم این امکان وجود دارد سئوال قبلی من در خصوص مقالات که لطف فرمودید جواب دادید از طریق مدیریت محتوا اقدام کنم در این صورت فقط یک متن می توان ثبت کرد .من می خواستم مثلا حدود 100 مقاله تخصصی ثبت کنم آیا امکان درج این مقدار مقاله وجود دارد ؟ با تشکر و هزاران سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 با سلام و تشکر و هزاران درود از زحمات شما و از اینکه وقت می گذارید و جواب سئوالات را بیان می دارید . انشاء خدا خیر به شما عطا نمایید.در بعضی یسایت فروشگاهی پایین هر محصول قسمت نظر سنجی وجود دارد و افراد نظر خود را در خصوص آن محصول می نویسند که اینکار فکر کنم در سئو و جذب مشتری مفید باشد. می خواستم ببینم در این فروشگاه هم این امکان وجود دارد سئوال قبلی من در خصوص مقالات که لطف فرمودید جواب دادید از طریق مدیریت محتوا اقدام کنم در این صورت فقط یک متن می توان ثبت کرد .من می خواستم مثلا حدود 100 مقاله تخصصی ثبت کنم آیا امکان درج این مقدار مقاله وجود دارد ؟ با تشکر و هزاران سپاسسلامبرای مورد اول کافی است ماژول نظرات محصول رو فعال کنیدبرای مقاله میتونید از مدیریت محتوا و یا ماژول بلاگ کمک بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .