javad66 ارسال شده در فروردین 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 با سلاموقتی وارد مدیریت سایت می شم در داشبورد به صورت پیشفرض لینک می شه به سایت پرستا شاپ و یه سری اخبار لود می شه چه جوری میشه این قسمت را غیر فعال کرد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 دوست عزیز منظورتون اخبار همین انجمن هستش یا سایت انگلیسی پرستاشاپ ؟؟اگه منظورتون اخبار همین انجمنه امکانش وجود نداره چون شما در ازای استفاده از پرستاشاپ فارسی هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید و این بودن اخبار تو مدیریت شما کمترین کمکی هستش که میتونید به این انجمن بکنید تا کارش رو ادامه بده . اگه منظورتون مال پرستاشاپ انگلیسی هستش اونو باید از کدها پاک کنید و از مدیریت نمیشه مستقیما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 همون قسمت انگلیسیش را از کجا باید پاک کنم ؟ضمناً این قسمت فارسیش نمیتونه به عنوان روزنه ای برای نفود و خرابکاری در سایت یا مدیریتش استفاده بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 ../img/loader.gif '.translate('Loading...').' این عبارت رو از فایل adminhome.php پیدا کنید و پاک کنید . توجه کنید که دو تا وجود داره تو خطهای 426 و 437توجه کنید که اگه چیزی رو اشتباه پاک کنید عواقب احتمالی بر عهده خودتونه . پس مواظب باشید . ضمنا اون آخرین اخبار انجمن رو که نشون میده شما یک خبرخوان ساده هستش و سایت شما از انجمن اطلاعات دریافت میکنه نه اینکه انجمن از سایت ما چیزی میگیره . این ارسال اطلاعات یکطرفه هستش و هیچ گونه تهدید امنیتی برای سایت شما نداره . خیالتون آسوده باشه . ضمنا این یه چیز مفیده و شما از آخرین اخبار ماژولها و آموزش به راحتی با خبر میشین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 هر دوتاش را باید پاک کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 هر دوتاش را باید پاک کنم ؟ بله هر دو تاش رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 با سلاموقتی وارد مدیریت سایت می شم در داشبورد به صورت پیشفرض لینک می شه به سایت پرستا شاپ و یه سری اخبار لود می شه چه جوری میشه این قسمت را غیر فعال کرد با تشکر یه گزینه بود که اون باکس بالایی رو من حذف کردم ، نمیدونم تو کدوم قسمت بود ، ولی اون بزرگه حذف شد ، هرچی میگردم پیدا نمی کنم !جهت اطلاع(!). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2012 دوستان عزیز لطفا اون باکس بزرگ که مربوط به اخبار انجمن پارسی هست رو پاک نکنید زیرا نه تنها از آخرین تغییرات و نسخه های جدید آگاه میشید بلکه اگر باگ های احتمالی یا مشکل امنیتی در پرستا شاپ پیدا بشه از طریق همون باکس به اطلاع تمامی کاربران میرسه! ممنونموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2012 اگر میشد به پایین صفحه منتقل بشه خیلی بهتر بود ... . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2012 اون باکس برای اطلاع رسانیه اگه پایین باشه که دیگه در دید نیست و فایده ای نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2012 از نظر بصری مزاحم دید آدم هست ، هر مدیری وقتی وارد پنل مدیریت میشه اولین چیزی که دوست داره ببینه آمار فروشگاه از هر نوعش هست نه مطالب و فید مربوطه به پرستا ،مطالب مربوطه به پرستا در اولویت دوم هست ،در نهایت سایز اون کادری که برای همچین چیزی انتخاب شده خیلی زیاده جوری که برای دیدن آمار فروشگاه باید صفحه رو اسکرول کرد !!البته با اون باکس کوچیکه سمت چپ موافقم ،خودم هم روی همو حالت گذاشتم باشه و کارش رو هم بعنوان یه قسمت خبری انجام میده ، مزاحم هم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2012 به زودی این مشکل رو حل خواهیم کرد. شما نیازی به تنظیمات خاصی ندارید. به زودی تغییرات رو مشاهده خواهید کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .