hamid ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 [align=right]مشخصات قالب نام قالب : دیجیتالریسپانسیو : بلهبوت استرپ :3.2سازگار با پرستاشاپ نسخه 1.6.0.6 تا 1.6.0.9 امکانات قالب : دارای 3 ماژول تبلیغ ( در این سه ماژولمیتوانید بی نهایت تبلیغ برای فروشگاه خود داشته باشید) ماژول نمایش محصولات شاخه های دلخواه(محصولات شاخه های دلخواه خود را از طریق این ماژول میتوانید نمایش دهید) ماژول بلاگ ( در این ماژول تمامی باگ هایماژول که در انجمن خود پرستاشاپ ارئه شده رفع شده و با قالب دیجیتال هماهنگ شده تازیبایی بیشتری داشته باشه) [align=center]ماژول اسلایدر تولید کنندگان )بهوسیله این ماژول میتوانید تمامی تولید کنندهای خود را به صورت اسلاید در صفحه اولفروشگاه خود نمایش دهید) [/align] ماژول جستجو پیشرفته ( جستجو بالای سایتهمراه با تصاویر محصولات نمایش داده میشود) دارای 4 رنگبندی پیشفرض[align=center]و... [align=right]مشاهده دمو[/align] رنگ بندی شماره 1رنگ بندی شماره 2رنگ بندی شماره 3رنگ بندی شماره 4 لینک خرید ایمیل پشتیبانی: hnasirivatan [at] gmail [dot] com [/align][/align] واکنش ها : miladsalehi و zkhz981 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در فروردین 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 قالب قشنگی هست کارتون عالی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 با سلام قالب دیجیتال برای مدت محدودی تخفیف خورد. برای خرید میتوانید از لینک پست اول استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 سلام ، متاسفانه من با این قالب مشکل دارم.بعد از نصب متاسفانه با کمی دستکاری در قسمت ماژول ها دچار آشفتگی عجیبی شدهامکان بازگردانی به حالت اولیه نصب رو داره؟لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 در تیکت پاسخ شما داده شده, لطفا به تیکت مراجعه نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 در تیکت پاسخ شما داده شده' date=' لطفا به تیکت مراجعه نمایید[/quote']ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 با سلام اقا حمید من حدود 15 روزه قالب رو گرفتم موقع نصب گفتید مشکل داره از افزونه ی زیپه هاسته که اونم به هاست گفتم نصب کردن ممنون برام نصبش کنید داخل تیکت هم پیام دادمdjfilm.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 با سلام اقای نصیری من الان یه 3باری میشه که خوده بندانگشتی ها خودبخود به روز میشن و سایت ارور 500 سرور میده ممنون اگه برطرفش کنید با پشتیبان هاست تماس گرفتم گفتن مشکل از قالب یا اسکرپتون هست دفعه های قبلی خود هاست بکاپ روز قبل رو میداد و مشکل مقطعی حل می شد ممنون برطرفش کنید اینم سایت بنده DJFILM.IRhttp://s3.picofile.com/file/8221626268/12Rounds_2_Reloaded.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 مشکل از قالب نمیباشد, به همچین مشکلی تا حالا برخورد نکردم. سوال خودتون رو در قسمت مربوطه انجمن بپرسید تا اساتید بتونن کمک کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 مشکل از قالب نمیباشد, به همچین مشکلی تا حالا برخورد نکردم. سوال خودتون رو در قسمت مربوطه انجمن بپرسید تا اساتید بتونن کمک کنن. اقای نصیری والا هاست هم میگن مشکل از شماست و اینکه الان من قسمت عکس اضافه کردن داخل ادامه ی محصول خیلی نافرم میشه یعنی نوشته و عکس میچسبن همدیگه من الان 3باره این مشکل برام بوجود میاد باید چیکار کنم سایتم نابود شده از بس ارور میده یا اطلاعاتش میپره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 اخه قالب فقط عهده دار نمایش محصولات هست و کار دیگه ای نداره. رابطه کاربری هست. مگه میشه بیاد خود به خود تصاویر بند انگشتی ایجاد کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 خب ارور سرور 500 رو که دیدین الانم که بازنشانی قالب رو دوباره میزنم اینجوری سایت مشکل دار میاد بالا باز مجبور میشم بگم برام بکاپ بدن سایت به شکل قبل برگرده اطلاعاتم داخل تیکت هست یه لطف کنید نگاه کنید اصلا مدیریت رو تغییر بدین که بعدا هم اگه مشکلی بود نگین من مدیریت رو به کسی دادم یا کسی بهش دسترسی داره نگاه کنید djfilm.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 شما بسته فنی رو خریداری کرده بودید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 والا من قالب رو خریدم 2 بار هم بسته خریدم الانم اصلا ربطی نداره این مشکلات به وجود بیاد کاش مشکل بسته ی فنی بود اقا مشکل داره قالب ما چیکار کنیم باور کنید و اینکه الان اون ارمای تبلیغی پایین صفحه از همون اول نصب مشکل داشته خب من چیکار کنم الانم سایتو نگاه کنید می بینید شاخه های هدر به صورت ناهماهنگ به صورت لیست اومده پایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 پرستاشاپ شما مشکل داره و ربطی به قالب نداره. بنده قالب رو به صورت کاملا سالم به شما تحویل دادم با بکاپ هم هی برگردونید معلوم قالب به هم میریزه و باید از اول قالب رو تنظیم کنید. شما بگردید دنبال مشکلی که تو خود پرستاشاپ شما وجود داره. قبل از نصب قالب سایت شما از پایه مشکل داشت و که بنده گفتم بسته فنی رو خریداری کنید تا مشکلاتش برطرف بشه تا بنده بتونم قالب رو نصب کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 اقای نصیری عزیز من به جای بسته ی فنی یکبار دوبار هم اینکار رو انجام دادم کل پرستا رو اقای علایی از دوباره برام اپلود کردن و مشکلی نداشت و اینکه شاید اصلا من دلم بخواد قالب رو روزی چند بار غیرفعال و فعال کنم که به خدای بالای سر اینکارو نکردم نباید این اتفاقات بیافته چه ربطی داره مگه خود شما نمیگید پشتیبانی خب قالب مشکل داره من بهترین محصولات و سایت مپ و کارها رو برا سایتم انجام دادم ولی بازدیدم از 10 تا ورودی گوگل بیشتر نمیره حالا اینا رو بیخیال که این قالب چه مشکلاتی داره و من باید چقدر به در و پنجره بزنم خودمو بکشم بالا لطف کنید برا همیشه مشکل رو حل کنید از وقتی از شما قالب رو گرفتم خدایی بهتون گفتم فلانه مشکل داره یا هرچی حالا اون اوایل یه سری مسائل جزئی بود حلش کردین ولی اخه چککار کنیم ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 بنده هر چی توضیح میدم شما متوجه نمیشد و به زور دوست دارید بگید مشکل از قالبه, الان من نگاه میکنم قالب مشکلی نداره و فقط منو بالا زیر هم چیده شده که با بازنشانی ماژول منو که 5 ثانیه طول میکشه درست میشه. اگه دوست نداشتید خودتون این کارو انجام بدید دسترسی رو ارسال کنید تا بنده انجام بدم.ولی در کل باید بگم پرستا شما مشکل دار هست و باید دقیقا بررسی بشه تا مشکلش پیدا بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 اول بگم ممنون با بازنشانی مشکل حل شد ولی اقای نصیر این که خودبه خو قالب بازنشانی میشه یا میپره والا به خدا برا خودم هم سوال به خدا گیج شدم فکر کنید 2 یا 3 روز محصول اضافه میکنم یه روز که میام مدیریت رو بالا بیارم خودش خودبه خود قالب بازنشانی میشه یه تنظیمی چیزی نیست باعث این مشکل میشه که خودکار خودش نصب میشه و اینکه بنده دوبار هزینه دادم که حل بشه ولی چیکار کنم دوباره هزینه بدم کاش مشکل حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 در تیکت پاسخ داده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed31861 ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 سلام و عرض ادببنده این قالب را دارمofferkade.irایا امکان اضافه کردن یک ستون به سمت چپ فروشگاه وجود دارد؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 سلام قالب بر اساس 2 ستونه طراحی شده و امکان 3 ستونه کردن ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلام من این قالب را اخیرا خریداری کردم اما تاکنون دو مشکل پیدا کردم بفرمایید راه حل آنها چیست؟1- مشکل آیکون حراج محصول2- غلظ املایی در بخش ارسال نظرکه در انتهای صفحه نوشته شده :اولین فردی باشید که مرور خورد را مینویسید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلامدر تیکت مشکل رو عرض کردید و من هم راه حل رو عرض کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلامبله شما به عنوان راه حل فرمودید باید صبر کنم تا چند نفر دیگه هم این مشکلات رو ذکر کنند سپس حل کنید.امیدوارم این انتقاد رو از من قبول کنید که هیچ وقت نباید محصولی که کم و کاستی دارد به فروش بگذارید و اگر لفظ پشتیبانی را می آورید هر گونه عیوب را گرفته و فورا آپدیت ارائه فرمایید. این طبیعی است که هر محصولی ممکن است در ابتدا باگ داشته باشد اما وقتی پشتیبانی میکنید لطفا آن مشکل را حل کنید و این موضوع که باید چندین نفر گزارش دهند اصلا منطقی نیست. چون مشکل به راحتی قابل درک است و از هاست و مرورگر شخص ... ناشی نمی شود که بگیم ممکنه فقط برای من رخ داده باشد!با آرزوی سربلندی و موفقیت بیشتر تیم شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 سلامبله شما به عنوان راه حل فرمودید باید صبر کنم تا چند نفر دیگه هم این مشکلات رو ذکر کنند سپس حل کنید.امیدوارم این انتقاد رو از من قبول کنید که هیچ وقت نباید محصولی که کم و کاستی دارد به فروش بگذارید و اگر لفظ پشتیبانی را می آورید هر گونه عیوب را گرفته و فورا آپدیت ارائه فرمایید. این طبیعی است که هر محصولی ممکن است در ابتدا باگ داشته باشد اما وقتی پشتیبانی میکنید لطفا آن مشکل را حل کنید و این موضوع که باید چندین نفر گزارش دهند اصلا منطقی نیست. چون مشکل به راحتی قابل درک است و از هاست و مرورگر شخص ... ناشی نمی شود که بگیم ممکنه فقط برای من رخ داده باشد!با آرزوی سربلندی و موفقیت بیشتر تیم شما. لطفا شماره تیکتتون رو برای من ارسال کنید تا مشکلتون رو پیگیری کنم واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .