m like mother ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 تجربه ای که انجام دادم و بد نیست دوستان دیگر هم بدانند:همانطور که می دونید برای تغییر برخی از ترجمه ها باید به مسیر زیر برویدtranslations/fa و فایل ها را دستکاری کنید اما برخی از ترجمه ها در دیتابیس هستند مثلا برای تغییر کلمه "حمل شده" به "ارسال شد" باید به دیتابیس بروید و در جدولps_order_state_lang تغییرات را به دلخواه انجام دهید طبیعی است برای هر ترجمه ای باید بگردید و منبع آن را در دیتابیس پیدا کنید من برای اینکار گشتم و پیدا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 البته راه راحت تر این هست که در مدیریت به آدرس بومی سازی 》 ترجمه ها برید و بخش مورد نظرتون و زبان فارسی را انتخاب کنید و دکمه اصلاح را بزنید . در اون قسمت میتونید ترجمه ها را به راحتی اصلاح کنید . برایش تغییر نام وضعیت سفارشات هم کافیه به مسیر سفارشات 》 وضعیت ها برید و نام وضعیت ها را تغییر بدین. در هر حال ممنون از اشتراک گذاری تجربیاتتون . خوشحال میشیم اگه بازم تجربیاتتون را با همه کاربرا به اشتراک بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در فروردین 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 بله راه شما راحت تره اما من وقتی می زدم یه خطا می داد که هاست شما باید آرایه هاش رو بیشتر کنه مثلا 1994 بعد به هاست گفتم که آرایه ها رو بیشتر کنه گفت انجام شد ولی درست نشد هی من بگم اونا بگن آخر خودم رفتم تو دیتابیس درست کردم و اون خطا هنوز هم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 یک راه دیگه هم اینه که روی لوکال ترجمه کنید و به هاست انتقال بدید که با مشکل محدودیت مواجه نشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .