javad66 ارسال شده در فروردین 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2012 با سلاممی خواستم به توضیحی بدید در مورد این درگاههای پرداخت و ابنکه چه طوری آرم اون ها را در درون سایت قرار بدیمچون از طریق ماژول آرم درگاهها که فقط آرم درگاههاب چبش فرض قرار می گیره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 عكس لوگوي بانك رو به جاي اون عكس پيش فرض پيش فرض مثلا ويزا كارتتون در هاستتون جايگزين كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 راه دبکه ای نداره که بشه یه درگاه را وارد کنی جدبد نه جایگزین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2012 مي توني از ماژول هاي تبليغاتي و يا ماژول هايي براي درج كد html و ... استفاده كني نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 با سلام به دوستان عزیزمن از ملت درگاه گرفتم و الان میخوام لگوش را در صفحه اولم بذارم.(سر درگاه پارسیان دانوش جان برام زحمت کشیدن)میشه راهنمایی کنید که چطور این کار را بکنم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 از داخل پوشه قالبتون وارد modules بشید و در پوشه blockvariouslinks یک فایل tpl به همین نام هست که باید ویرایش بشه. عبارت زیر رو پیدا کنید و کپی کنید یا ویرایش کنید.img/PECLogo.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 دانوش جان من همین آدرس رو رفتم ولی فایل block various links نیست و فایل block link هستش و اونم این متن رو توش نداره میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید؟با تشکر پیشاپیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 شرمنده. پوشه blockcms و نامی که گفتم نام کلاس مربوطه استموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 با تشکر به خاطر اینکه با این سرعت جواب دادی همه مراحل رو میرم پوشه themes پوشه healthy store پوشه modules پوشه block cms فایل blockcms.tpl رو همون خطش رو کپی میکنم کنارش و آدرس ملت و اسم فایل رو میدم فایل لگوی ملت رو هم تو پوشه img همون جا که پارسیان هست گذاشتم ولی نمیاد.مشکل از چی هست؟با تشکر پبشاپیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 کامپایل رو فراموش کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در تیر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 با سلام چرا از این آدرس modules\blockpaymentlogo فایل blockpaymentlogo.tpl را ویرایش نمی کنی ؟ این جوری خیلی راحت تر می تونی لوگوی خودت را قرار بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 حالا که صحبتش شد ، این تنظیمات ماژول blockpaymentlogo توی قسمت ادمین ، دقیقن چجوریه ؟ من چیزی سردرنیاوردم/. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در تیر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 تنظیماتش به این صورت هست که اول باید در قسمت تنظیمات-CMS یک صفحه براش تعریف کنی بعداً بری توی تنظیمات ماژول و ان صفحه ای را که ساختی براش تنظیم کنی و توی اون صفحه هم هر چی دوست داری می تونی بذاری یا بنویسی اعم از آدرس درگاه های پرداخت یا روش های پرداخت ولی قسمت به درد بخورش این هست که از بلوکی که ایجاد می کنه می تونی برای قرار دادن لوگوی درگاه پرداخت آنلاینت استفاده کنی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در شهریور 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2012 تنظیماتش به این صورت هست که اول باید در قسمت تنظیمات-CMS یک صفحه براش تعریف کنی بعداً بری توی تنظیمات ماژول و ان صفحه ای را که ساختی براش تنظیم کنی و توی اون صفحه هم هر چی دوست داری می تونی بذاری یا بنویسی اعم از آدرس درگاه های پرداخت یا روش های پرداخت ولی قسمت به درد بخورش این هست که از بلوکی که ایجاد می کنه می تونی برای قرار دادن لوگوی درگاه پرداخت آنلاینت استفاده کنی ! من اینکارو کردم اما نفهمیدم لوگوروباید کجاوارد کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در آبان 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 با سلام خدمت شما دوست عزیز این تنظیمات برای زمانی به درد می خوره که شما نیاز به یک صفحه جدید داشته باشی تا مقداری توضیحات یا یه چیزی در داخلش قرار بدی اما در مورد لوگو شما می تونی از ماژول blockpaymentlogo استفاده کنی به این صورت که در این ماژول فایلی به نام blockpaymentlogo.tpl قرار داره که شما می تونی کد مربوط به لوگوی اون دگاه پرداخت انلاینی را که دریافت کردی در این فایل کپی کنی تا در صفحه اصلی نشون داده بشه و قبلشم بایستی ماژول blockpaymentlogo. را فعال کنی. و کامپایل هم یادت نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 با تشکر به خاطر اینکه با این سرعت جواب دادی همه مراحل رو میرم پوشه themes پوشه healthy store پوشه modules پوشه block cms فایل blockcms.tpl رو همون خطش رو کپی میکنم کنارش و آدرس ملت و اسم فایل رو میدم فایل لگوی ملت رو هم تو پوشه img همون جا که پارسیان هست گذاشتم ولی نمیاد.مشکل از چی هست؟با تشکر پبشاپیشجرا بنده همچین مسیری را در نسخه 1.4.8 نمی بینم. تغییر کرده؟ کامپایل رو فراموش کردیدچطور اینکار را انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 healthy store نام قالبشونه نام قالب پيش فرض شما prestashop هست كامپايل رو هم كافيه جستجو كنيد در انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در آذر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 به نظر من شما از این روشی که بنده توصیه کردم استفاده کنی خیلی راحت تر به نتیجه می رسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .