nasimparsi ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 با درود و خسته نباشید دوستان گرامی برای ویرایش 1.6 پرستاشاپ از چه ماژولهایی برای درگاه های بانکی گوناگون می شه بهره برد و از کجا می شه دریافتشون کرد؟ ماژول های رایگانی که با این ویرایش از پرستاشاپ یعنی 1.6 سازگار باشند با سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 به بازارچه مراجعه کنید. بانک ملت و زرین پال میدونم که سازگارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 ببخشید گفتین بانک ملت سازگار هست با 1.6. ولی من به این بخش که رفتم اونجا نوشته شده 1.5 و 1.4 http://bazaar.ipresta.ir/free/130-mellat-bank-payment-module.html فهرستی وجود نداره از ماژول های درگاهی بانک ها که با 1.6 سازگار باشن؟ من در بخش بازارچه ماژول های رایگان رو نگاه کردم مربوط به همگی بانک ها، به نظر هیچ کدوم با نسخه ی 1.6 سازگار نیستند به بازارچه مراجعه کنید. بانک ملت و زرین پال میدونم که سازگارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 ماژول بانک ملت با 1.6 سازکار هست و خیلی ها دارن ازش استفاده میکنند . توی این قسمت هم گفته شده .http://ipresta.ir/forum/showthread.php?pid=16693#pid16693 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 ملت و پارسیان و ملی سداد کاملاً سازگارند و 100٪ تست شده اند ، بقیه رو نمی دونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 ماژول بانک پارسیان برای پرستای 1.6 لینکش فعال نیست و کار نمی کند خواهشمند است آن را متناسب با پرستای 1.6 آماده کنید و لینکش را فعال نمایید ...با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .