shayanboy ارسال شده در فروردین 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2015 با سلام دوستان خسته نباشید من به یک مشکلی برخوردم داخل ادمین عکس محصول را که اضافه می کنم آپلود میشه و کوچیک نمایش داده میشهوقتی ذخیره و بستن را می زنم داخل سایت نمایش داده نمیشه و داخل ادمین نیز بعد از اومدن تو لیست محصولات عکس کوچک آن را نمایش نمیده خیلی برام عجیبهنه سایز عکسم بزرگه و حجمشمشکل از کجاست ؟ توی تنظیمات هم ایجاد بند انگشتی مجدد را می زنم با خطا رو به رو می شم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 لینک و آدرس بومی رو غیرفعال کنید ببينيددرست میشه یا نه[emoji6] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 ُسلام دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم که با عوض کردن هاست برطرف شد مشکل از هاست شماست چون همون موقع به منم همه اینا رو گفتن که بومی سازی چیو چیو انجام بدم . این هاستتون برای امنیت خیلی از امکانات رو غیر فعال کرده اینجوری شده من یادم نیست کدوم تابع بود ولی وقتی به مدیر هاستم گفتم انجام نداد واسم مجبور هاستمو عوض کردم درست شد موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 لینک و آدرس بومی رو غیرفعال کنید ببينيددرست میشه یا نه[emoji6]کجا هست این آدرس بومی ؟؟؟؟ درورژن 1.6.0.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 تنظیمات -> سئو و URLها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلام دوستان کلا وقتی این تنظیمات را نگاه کردم URL محلی خاموش بود.منظورم خیر و یا غیر فعال بودالان دارم دوباره عکس ها آپلود می کنم نمایش داده میشه !مشکل از کجاست ؟ از یک سیستم دیگه عکس ها نمی آمداما الان از سیستم دیگه دارم آپلود می کنم نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .