digikadeh ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 من نماد رو با ماژول قرار دادم قالب الکترو 1.6 و پرستا 1.6.0.6 . بزرگنمایی کار میکنه اما طول و عرض کار نمیکنه در ماژول (اشکال از ماژول نیست ) چیکار کنم درست بشه ؟ www.abanmall.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 اگر مشکلتون را درست متوجه شدم و از ماژول نماد موجود در بازارچه استفاده میکنید باید در هاست خودتون به پوشه :Modules》 inamadبرید و فایل inamad.php را به حالت ویرایش باز کنید و سپس در حدود دوخط آخر دو عبارت 'media' را به 'all' تغییر بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 یه مازولی بود که بهمن عزیز تو فکر کنم قالب نایس شاپ معرفی کرده بود از اون استفاده کنین اون درست کار میکنه واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 بله اون ماژول هم در انجمن موجوده و البته اگر اشتباه نکنم ماژول موجود در بازارچه فقط نماد را در صفحه اصلی نمایش میده و ماژول موجود در انجمن توسط بهمن در همه صفحات سایت میشه فعالش کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .