digikadeh ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مشتری 1 محصول خریده اما 2 تا محصول تو فاکتوره ولی قیمت 1 محصولو نوشته ایمیلی هم که فرستاده به من 2 تا محصول توشه اما اونی که واسه مشتری 1 محصول توشه و درسته مشکل بدیه لطفا کمک کنیدپرستا 1.6 قالب الکترو 1.6 ادرس : www.abanmall.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام . شما قبلا از داخل مدیریت سفارشی را حذف کردین .؟ چون تا جایی که یادم میاد این مشکل مواقعی پیش میومد که شما سفارشی را از روش های خاص یا ماژول حذف کرده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 سلام . شما قبلا از داخل مدیریت سفارشی را حذف کردین .؟ چون تا جایی که یادم میاد این مشکل مواقعی پیش میومد که شما سفارشی را از روش های خاص یا ماژول حذف کرده باشید.بله قبلا با ماژول حذف کردم . درست میشه ؟ ( ممنون که جواب دادین ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 راستش خودم دقیق نمیدونم و تا حالا امتحان نکردم ولی اگه اشتباه نکنم دانوش یبار گفته بود که باید به همون تعداد سفارش که حذف کردین الان سفارش بزنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 مشکل جدی برام پیش اومده تنظیمات خاصی نداره؟دوستان نظری ندارن؟سلام یه مشکلی در مورد فاکتور بعد از آپدیت به 14 برام پیش اومده که شماره فاکتور در متن درج نمیشه. نمی دونم مشکل کجاس؟http://uupload.ir/files/9czy_capture3.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 به تنظیمات قالب که کار نداره؟اساتید راهنمایی و پیشنهادی ندارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 راهنمایی شدیدجستجو هم میکردین بهتر بود.سفارش ها رو پاک کردین ولی اطلاعاتش باقی مانده و این مشکل میمونه تا به همون تعداد قبلی برگرده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 راهی هست تعداد سفارشات قبل متوجه بشم (ساخت سفارش مجازی تا رسیدن به عدد فعلی)من الان بیشتر از سفارشات قبل (احتمالی) سفارش ایجاد کردم اما هنوز شماره فاکتور در فاکتور درج نمیشه (اسم pdfدانلودی شماره رو میزنه)مشکل میتونه از جای دیگه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .