jabera ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 سلامخسته نباشید روشهای مختلف را تست کردم که قبلا گفته بودیداز فراموشی ایمیل تا تغییر پسورد در دیتابیس و... صفحه لوگین یوزر و پس مدیر را میزنم-اکی میده و میره وارد بشه،اما میپره دوباره صفحه لوگینچنتا کارمند دارم روی سایت-هیچ کدوم نمیتونند وارد مدیریت شوند آخرین تغییری هم که روی سایت اعمال کردم و حدس میزنم ازون باشه،رفتم زمان کوکی بخش ادمین را انگار 500هزاری چیزی گذاشتمزیادش کردم 1.6نایس شاپ 2 راهکار؟! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 اطلاعات مدیریتتون رو بفرستید برام ببینم میشه مشکل رو با یک بررسی کوچک تشخیص داد یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مشکل از زمان نگهداری کوکی بود. رفع شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مشکل از زمان نگهداری کوکی بود. رفع شدسلام . این زمان چقدر باید باشه ؟ چون منم گاهی با این مشکل مواجه میشم .به خصوص زمانهاییکه با چیلتر شکن وارد میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 در جدول PS_CONFIG مقدار PS_COOKIE_TIME_BO و PS_COOKIE_TIME_FO رو روی 300 تنظیم کردم فکر میکنم خوب باشه این مقدارولی کلا پراکسی و ف.ش سرعت رو میاره پایین و ممکن قطع و وصلی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 مشکل از زمان نگهداری کوکی بود. رفع شدخیلی خیلی ممنون داداشلطف کردی آره کوکی را زیاد کرده بودم،ولی خیلی زیاد کردم الکی-خخخخخباید تیک ipهش را بر میداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monotell ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 سلام من رمز ورودم به پنل مدیریت ام رو تغییر دادم اما هرچی میزنم ارور میدهد که این کارمند وجود ندارد. وقتی روی فراموشی گذر واژه میزنم کادری که ایمیل و رمز ورود نوشته میشود برعکس میشه و به غیر ایمیل پسورد میخواد و میزنم ارور میدهد باید چیکارکنم؟ اینم عکسش http://8pic.ir/images/m02j7mg7x6uutwes6jaj.png تورو خدا یکی کمکم کنه چرا اخه پسوردمو میگه اشتباست به خدا درست میزنم وقتی هم گم شدن رمزو میزنم اون شکلی میشه همه چی برعکسه معلوم نیست چی به چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 آموزش تغییر پسورد رو مططالعه کنید. چندین راه توضیح داده شده در انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monotell ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 میشه لینکشو بدین چون هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 سلامدوست عزیز فکر میکنم مرورگر شما خیلی قدیمیهاز مرورگر جدید یا یه مرورگر دیگه استفاده کنید و فراموشی رمز رو بزنید تا به ایمیلتون ارسال بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .