nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلام در 1.6من مالیات و کادو پیچی رو غیر فعال کردم و محاسبه نمیشود اما هنوز هم در فرایند پرداخت و فاکتور درج میشود مالیات صفر ...راهی وجود دارد که اصلا نمایش ندهد و در فاکتور نامی از مالیات و کادوپیچی برده نشود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 دوستان نظری نداشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 سلامفکر میکنم مالیات رو کلا غیرفعال کنید دیگه نمایش نمیده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 همه رو غیر فعال کردم ولی هنوز در فاکتور میادمالیات: بدون مالیات 0 تومانکادو پیچی 0 تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 پس فقط با ویرایش قالب میشه این موارد رو تغییر داد. راه دیگه ای به نظرم نمیرسه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 ممنونم برای این مورد چه پیشنهادی دارین http://s1.img7.ir/C6khX.jpg کلمه بدون مالیات حذف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 این مورد رو میتونید از داخل ترجمه ها تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karimnezhad ارسال شده در فروردین 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 با سلام.در قسمت بومی سازی>مالیات ها -چک کنید آیا مالیات را غیرفعال نموده اید. واکنش ها : moghadasan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 البته به نظر می رسه حتی با غیرفعال کردن مالیات (لطفا عکس پیوست شده را ببنید) همچنان عبارت «بدون مالیات» در سبد خرید به نمایش در میاد. به نظر می رسه باید این بخش رو از ترجمه ها پاک کرد. البته تا نظر دوستان کارشناس اینجا آورده شده نباید اقدامی کنید. من حدس زدم فقط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در تیر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2016 سلام چطور میشه کلمه با مالیات و بدون مالیات را از جلوی چشم مشتری برداشت . ما در بعضی از محصولات مالیات بر ارزش افزوده داریم و زمانی که مازول مالیات فعال میشه در کلیه محصولات کلمه را به قیمت محصول اضافه میکنه که محصول مالیات داره یا نداره ولی ما نمیخواهیم در صفحه قیمت این کلمه درج بشه و فقط میخواهیم مشتری در قسمت کاربریش نمایش داده بشه که مالیات داده یا نداده راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 دروداگه مالیات فعال باشه این کلمات رو نشون میده دوست عزیز و راهی برای حذفش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadasan ارسال شده در فروردین 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2017 با سلام. در قسمت بومی سازی>مالیات ها -چک کنید آیا مالیات را غیرفعال نموده اید. با غیر فعال کردن این گزینه از سبد خرید هم حذف شد. ممنونم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .