yeki ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 با عرض سلام خدمت همه اساتید امیدوارم که در این فروم بتونم جواب سولاتمو بگیرمچند تا مشکل داشتم که همشونو لیست کردم تا در یک تاپیک قرار بگیره و ناظم گروه هم مشکلی نداشته باشهامیدوارم دوستان و اساتید پاسخگو باشندنام دامین www.per.boomoff.ir1-در بالای سایت دسته های زنانه پیراهن تیشرت ب چشم میخورد ولی در شاخه ها در مدیریت پرستا همچین نام هایی رو نمیبینم ... برای حذف و ویرایش باید چکار کنم؟2-چگونه میتوانم صفخات جدید در کنارصفحه تماس با ما زیر هدر بسازم؟3-گذاشتن مطلب و عکس در اسلایدر ها ... آدرس اسلایدر رو در مدیریت پیدا نکردم4-چگونه عکس زیر هدر سایت رو عوض کنم؟5-چگونه قسمت پرفروش ترین ها رو حذف کنم؟6-حذف خبرنامه در قسمت پایین سایت ؟7-در قسمت پایین سایت 5 لینک تصویری وجود دارد آنها رو چگونه عوض کنم؟8-حذف و ویرایش ((با ما هم اکنون تماس بگیرید)) زیر هدر سایت؟9-چرا تصاویر اسلایدر متحرک سایت کامل نیست و با مرورگر های مختلف تست کردم و فقط 3-4 تصویر رو نشون میدهد ینی 1/4 از تصویر قابل مشاهده نیست؟*****سوالا زیاد بود امید ندارم کسی بتونه پاسخگوی همه باشه بدلیل نداشتن حوصله و تایپ ولی هریک از اساتید یه گوشه کارو بگیرن و پاسخگوی یکی دو سوال بشوند کار من راه میوفته بسیار سپاسگذارم و منتظر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 سلام1 - در قسمت ماژول ها منوی بالای سایت را جستجو کنید در پیکربندی آن میتوانید شاخه های دلخواه را جانمایی کنید.2 - صفحات جدید میتونید در تنظیمات /مدیریت محتوا یک صفحه ایجاد کنید لینکش رو تو همون گزینه 1(جواب سوال 1)قرار بدید.3 - در قسمت ماژول ها جستجو کنید slide در پیکر بندی اون میتونید تصاویر و نوشتشو تغییر بدین .4 - اگر منظورتون لوگو هست تو قسمت منوی مدیریت تنظیمات / قالب ها لوگو رو تغییر بدید و اگر بالاترین تصویر منظورتون هست درماژول ها بگردین 5 - از منوی مدیریت ماژولها/ موقعیتها رو بزنید گوشه بالای صفحه ویرایش زنده کلیک کنید هر قسمتی رو نخواستید روی آیکن سطل زباله کلیک کنید حذف میشه .6 - ماژولش رو از قسمت ماژول ها بخش کاربری غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yeki ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 سپاسگذارم از پاسحگوییتون ولی فقط تونستم مشکل 4 رو حل کنم بنده از همان قالب اصلی پرستا 1.6 استفاده میکنملطفا کمی قابل فهم تر جواب بدید دوستانمازول خبرنامه رو غیر فعال کردم ولی بازم تو سایت نشونش میده بعد حذفش کردم ولی بازم تو سایت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با سلام دوست عزیز احتمالا ماژول شما پاک شده ولی کش مرورگرتون اونو نشان می دهد کش مرورگر و همچنین کش سایتتونو پاک کنید و مجددا چک نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yeki ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با سلام دوست عزیز احتمالا ماژول شما پاک شده ولی کش مرورگرتون اونو نشان می دهد کش مرورگر و همچنین کش سایتتونو پاک کنید و مجددا چک نمایید از یک مرورگر دیگه استفاده کردم ولی بازم همونطوریه شما خودتونم ملاحظه بفرمایید خواهید دید www.per.boomoff.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 سلامدو تا ماژول خبرنامه داره پرستاشاپ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yeki ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 بابت مشکل اول کسی نمیخاد کمکی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 Senator1 عزیز که توضیح دادند . اینجا هم شاید کمکتون کنه .http://ipresta.ir/forum/showthread.php?pid=40611#pid40611 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با سلام دوست عزیز احتمالا اون شاخه ها خود زیر شاخه هستند ولی برای ویرایش و حذف به این ادرس بروید ماژول ها سپس در قسمت سرج این متن رو سرچ کنید : منو افقی سپس وارد پیکر بندی ماژول شوید و در انجا تغییرات را اعمال نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yeki ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 تقریبا مشکلاتم حل شد با کمک شما دوستان بی نهایت ممنونم از تک تک شما عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .