hidden ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلامدوستان من برای فروشگاه قیمت تخفیف گذاشتم که مثلا برای تعدادی 2 و 3 تا یه درصد تخفیف محاسبه بشهاولین سوالم تعداد 2-3 رو بر عکس نشون میده میخوام اول 2 و بعد 3 رو نشون بده ( موقع ایجاد قیمت تخفیف تعداد 2 و 3 رو برعکس هم زدم اما تغییری نکرد بازم 3 رو اول نشون میده ) ( ملاک رو تعداد نشون میده بر اساس تعداد نمایش میده من درصد رو کمتر هم زدم اما تعداد بیشتر بازم روی اولویت تعداد نشون داد )سوال دومم ایا نمیشه فیلدی بهش اضافه کرد که میزان % تخفیف رو نشون به ؟ مثلا تخفیفی که خورده رو به درصدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 عزیزان کسی نظری نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 با عرض معذرت اپ من هر جا گشتم نتونستم درست کنم ممنون میشم کمک کنید چند مدت هست کارم لنگه این هست بتونم قیمت های تعداد بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 مدیران خواهشمندم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 همشون نیاز به تغییر در قالب دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .