hidden ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 سلام دوستان از سایت خارجی ماژول سوالات متداول رو پیدا کردم که متفاوت تر از ماژول های دیگر سوالات متداول هست روی 1.6 نصب شد فقط انگلیسی هست عزیزان کسی وقت داشت لطفا فارسی کنه همه بتونیم استفاده کنیم faq.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلام.من یه بخشی برای سوالات متداول میخام. آیا ماژول داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامماژولی تجاری برای بخش مجزایی به نام سوالات متداول طراحی شده که فرصت نکردیم در بازارچه قرار بدیم. میتونید تیکت بزنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلامماژولی تجاری برای بخش مجزایی به نام سوالات متداول طراحی شده که فرصت نکردیم در بازارچه قرار بدیم. میتونید تیکت بزنید. موفق باشیدسلام. به سیستم تیکت مراجعه کردم تا تیکت بزنم ولی نتونستم ورود کنم و حتی رمز رو هم عوض کردم ولی مجددا با خطای "دسترسی امکان پذیر نمی باشد" مواجه شدم علت چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 به ایمیل info[at]ipresta.ir از همون ایمیلی که عضو بازارچه هستید ایمیل بزنید و درخواست تغییر رمز عبورتون رو بدید واکنش ها : kia777 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .