aminamin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 با سلام چرا در صفحه پيشخوان سايت من هيچ يك از آمارها را نمايش نميده آمار واقعي منظور من هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 یه عکس از پیشخوان می ذارین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 با سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بخاطر این که بازه زمانی رو روی امروز تا امروز تعیین کردید! مثلا از ماه گذشته تا امروز رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 برای راحتی از بالا سمت راست یکی از گزینه های روز، ماه، سال را انتخاب کنیدبرای مقایسه آمار هم از سمت چپ تقویم رو تنظیم کنید و مثلن یک ماه رو با ماه قبل مقایسه کنیدالبته توجه کنید که این تاریخ ها میلادی هستند و نام ماه ها فارسی Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 با سلاممشکل من با پیشخوان این هست که زمانی که پرستا رو نصب میکنمهر دفعه در قسمت فروش ها - سفارش ها - مقدار سبد خرید و ... اعداد غیر مرتبط با فروشگاه نمایش داده میشه و هر دفعه که رفرش میشه این اعداد تغییر میکنه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 تنظیم کردید روی یک بازه زمانی مشخص؟ داده های نمونش رو هم خاموش کردید که داده های واقعی رو نمایش بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 تنظیم کردید روی یک بازه زمانی مشخص؟ داده های نمونش رو هم خاموش کردید که داده های واقعی رو نمایش بده؟ داده های نمونه رو از کجا باید خاموش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 وارد صفحه پیشخوان که شدید در ستون سمت چپ آخرین قسمت نوشته حالت پیش نمایش اون رو روی خاموش بذارید واکنش ها : asasoal و [email protected] 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 وارد صفحه پیشخوان که شدید در ستون سمت چپ آخرین قسمت نوشته حالت پیش نمایش اون رو روی خاموش بذارید مشکل برطرف شدبسیار بسیار ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 سلام. برای من این مشکل وجود داره که هر تاریخ و بازه ای هم تعریف کنم این آمار ها همه 0 هستند. درست داشت کار میکرد من یه بار بازه تاریخی بهش دادم دیگه بهم ریخت و درست نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 سلام. برای من این مشکل وجود داره که هر تاریخ و بازه ای هم تعریف کنم این آمار ها همه 0 هستند. درست داشت کار میکرد من یه بار بازه تاریخی بهش دادم دیگه بهم ریخت و درست نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 نمیدونم چرا عکس پیوست میشه ارسال میشه و بعدم عکس رو نشون نمیده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 روی روز و ماه کلیک کردم درست شد. البته یه سری تغییراتم که اینجا گفته انجام دادم نمیدونم کدومش درست کرد:https://www.prestashop.com/forums/topic/367885-dashboard-stats-are-empty-after-upgrading-to-1609/?do=findComment&comment=1850911وhttps://www.prestashop.com/forums/topic/367885-dashboard-stats-are-empty-after-upgrading-to-1609/?do=findComment&comment=1850964 واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .