alirezaghafouri ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلام من این مازول را می خواستم نصب کنم در حین نصب با این ارور مواجه شدم باید چیکار [PrestaShop] Fatal error in module smartblogtag:require_once(): Failed opening required '/home2/...../domains/****.net/public_html/modules/smartblog/smartblog.php'(include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') کسی راهنمایی بکند ممنون میشم واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 چیزی که به ذهن من میرسه اینه که نسخه php تون قدیمیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی بعضی اخباره درج می کنم و میرم روی سایت تا نگاه کنم پیغام error 404 رو نشون میدهمشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2015 کسی نظری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2015 سلام قربان مرسی از پست بسیار مفید تون و نرم افزار خوبتونمن بلاگ رو نصب کردم و woorank.com هم تاییدش کردفقط یک مشکل وجود داره که woorank گیر دادهبه لینک تولید شده توسط ماژولمن بهش لینک تکنولوژی-جدید-EXIR-هایک-ویژن دادمولی برنامه خودش به اینک لینک تبدیلش کردهبه لینک شماره و آندرلاین اضافه کرده(به رنگ قرمز مشخص کردم)http://www.hikcenter.com/blog/7_%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-EXIR-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%86که این ادرس برای گوگل اشنا نیستلطفا در صورت امکان ویرایش url تولیدی اعلام فرمایید با تشکرهایک سنتر دوربین مداربسته هایک ویژن دوربین مدار بسته هایک ویژن هایک ویژن hikvision cctv نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 سلام امروز دیدم خیلی از بچه ها دنبال ماژول بلاگ سازگار با پرستا 1.6 هستن خوب این ماژول که رایگان تو سایت خود پرستا شاپ قرار داره اما من با کمک دوستای خوبم تونستم این ماژول رو فارسی کنم و الان هم برای استفاده دوستان تو سایت قرار دادم اما اموزش نصب این ماژول:1- فایل زیپ دانلود شده رو تو دکستاپ کامپیوتر باز کنین توی این فایل 12 فایل زیپ دیگه وجود داره2- از قسمت مدیریت پرستا شاپ فروشگاهتون وارد قسمت مازول ها بشوید و از اونجا بر روی لینک افزودن یک ماژول جدید (واقع در بالا قسمت سمت چپ مانیتور) کلیک کنید سپس بر روی انتخاب فایل کلیک کرده و تک تک فایل های زیپ باز شده رو بارگزاری و نصب کنیدتوجه داشته باشید که از اکسترانت کردن این فایل زیپ ها مستقیم در سی پنل خودداری کنید چون هیچکدوم از فایل ها درست نصب نمیشه3- پس از نصب مازول ها میتوانی با جستجوی کلمه SmartBlog از نصب بودن ماژول ها مطمئن بوده و تک تک انها را مدیریت و پیکره بندی کنید.4- برای ارسال مطلب و یا اضافه کردن شاخه ها میتوانید بر روی Blog کلیک کرده و موارد مورد نظر خود و همچنین مطالب رو اضافه کنیدhttp://8pic.ir/images/g5wrurvhe3qltpekaofj.png 5- برای اینکه بتوانید مطالب ارسالی خود را در فروشگاهتون و در سمت چپ و یا راست نشون بدین میتونین از مدیریت جاگیری مازول ها (و استفاده از مازول “smartblogrecentposts” ) و جاگیری اون در سمت راست و چپ از این گزینه هم استفاده کنیداینم یه نمونه لینک برای کمک در مورد اضافه کردن تازه ترین اخبار تو بلوک چپ و راست فروشگاه لینک سازنده دموی نمای اصلی بلاگ دموی نمای ستون تازه ترین خبر ها در ستون چپ فروشگاه اینم یه آموزش در مورد این ماژول در آخر اگه از این ماژول و فارسی شده اون راضی و خشتون اومد یه صلوات بفرستین سلام قربان مرسی از پست بسیار مفید تون و نرم افزار خوبتونمن بلاگ رو نصب کردم و woorank.com هم تاییدش کردفقط یک مشکل وجود داره که woorank گیر دادهبه لینک تولید شده توسط ماژولمن بهش لینک تکنولوژی-جدید-EXIR-هایک-ویژن دادمولی برنامه خودش به اینک لینک تبدیلش کردهبه لینک شماره و آندرلاین اضافه کرده(به رنگ قرمز مشخص کردم)http://www.hikcenter.com/blog/7_%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-EXIR-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%86که این ادرس برای گوگل اشنا نیستلطفا در صورت امکان ویرایش url تولیدی اعلام فرمایید با تشکرهایک سنتر دوربین مداربسته هایک ویژن دوربین مدار بسته هایک ویژن هایک ویژن hikvision cctv نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 سلاممن این مازول را می خواستم نصب کنمدر حین نصب با این ارور مواجه شدم باید چیکار [PrestaShop] Fatal error in module smartblogtag:require_once():Failed opening required'/home2/...../domains/****.net/public_html/modules/smartblog/smartblog.php'(include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') کسی راهنمایی بکند ممنون میشم سلاممنم دقیقا این مشکل را دارمبعد دیدم ادمین محترم فرمود ورژن php را آپدیت کنیم من با پشتیبانی مطرح کردم که این جوابشون بود:لطفا متن دقیق خظا را برای بررسی ارسال نمایدهمچنین در خصوص ارتقا php به 5.6 در حال حاضر مشکلی وجود ندارد تنها دقت داشته باشید:لطفا توجه داشته باشید با تغییر ورژن پی اچ پی ممکن است برنامه های دیگر شما (درصورت موجود بودن) که تنها با ورژن فعلی سازگاری دارند در ورژن جدید دچار مشکل گردند. مشکلی پیش نمیاد!؟چیکار کنم!؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 معمولا برنامه ها با ورژن جدید سازگارند (گرچه گاهی مشکلات ریز و درشتی پیش میاد) واکنش ها : jabera و www.shopliks.ir 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 واکنش ها : helenoftroy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در آبان 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2015 سلاممن این مازول را می خواستم نصب کنمدر حین نصب با این ارور مواجه شدم باید چیکار [PrestaShop] Fatal error in module smartblogtag:require_once():Failed opening required'/home2/...../domains/****.net/public_html/modules/smartblog/smartblog.php'(include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') کسی راهنمایی بکند ممنون میشمسلامشما اگر فایل زیپ ماژول رو توی هاست اپلود و استخراج کنید و بعد از مدیریت نصب کنید احتمالا مشکلتون برطرف میشه واکنش ها : helenoftroy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در آبان 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2015 اگر میشه آپدیتش رو هم بذارید و یا تاریخ حدودی ارائه ی آپدیت رو بفرمایید ... متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad2705 ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 سلاممیخواستم بدونم این ماژولی که شما معرفی کردین برای بخش خبری با ماژول لینک زیر چه فرقی داره؟؟http://www.prestastore.ir/prestashop-modules/22-last-news.html سلام امروز دیدم خیلی از بچه ها دنبال ماژول بلاگ سازگار با پرستا 1.6 هستن خوب این ماژول که رایگان تو سایت خود پرستا شاپ قرار داره اما من با کمک دوستای خوبم تونستم این ماژول رو فارسی کنم و الان هم برای استفاده دوستان تو سایت قرار دادماما اموزش نصب این ماژول:1- فایل زیپ دانلود شده رو تو دکستاپ کامپیوتر باز کنین توی این فایل 12 فایل زیپ دیگه وجود داره2- از قسمت مدیریت پرستا شاپ فروشگاهتون وارد قسمت مازول ها بشوید و از اونجا بر روی لینک افزودن یک ماژول جدید (واقع در بالا قسمت سمت چپ مانیتور) کلیک کنید سپس بر روی انتخاب فایل کلیک کرده و تک تک فایل های زیپ باز شده رو بارگزاری و نصب کنیدتوجه داشته باشید که از اکسترانت کردن این فایل زیپ ها مستقیم در سی پنل خودداری کنید چون هیچکدوم از فایل ها درست نصب نمیشه3- پس از نصب مازول ها میتوانی با جستجوی کلمه SmartBlog از نصب بودن ماژول ها مطمئن بوده و تک تک انها را مدیریت و پیکره بندی کنید.4- برای ارسال مطلب و یا اضافه کردن شاخه ها میتوانید بر روی Blog کلیک کرده و موارد مورد نظر خود و همچنین مطالب رو اضافه کنیدhttp://8pic.ir/images/g5wrurvhe3qltpekaofj.png5- برای اینکه بتوانید مطالب ارسالی خود را در فروشگاهتون و در سمت چپ و یا راست نشون بدین میتونین از مدیریت جاگیری مازول ها (و استفاده از مازول “smartblogrecentposts” ) و جاگیری اون در سمت راست و چپ از این گزینه هم استفاده کنیداینم یه نمونه لینک برای کمک در مورد اضافه کردن تازه ترین اخبار تو بلوک چپ و راست فروشگاهلینک سازنده دموی نمای اصلی بلاگ دموی نمای ستون تازه ترین خبر ها در ستون چپ فروشگاهاینم یه آموزش در مورد این ماژولدر آخر اگه از این ماژول و فارسی شده اون راضی و خشتون اومد یه صلوات بفرستین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zavosh ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 با سلام و تشکرمن این ماژول رو روی ورژن 1.6 نصب کردم. روی پوسته دیفالت.... ولی انگلیسی هستش هنوز. فایل ها رو هم چک کردم. فارسی شده هست ولی باز در وب سایت انگلیسی میاد !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 با سلاممن از یه قالب آماده استفاده کردم که این ماژول روش نصب بود قالب خودم راستچین و فارسی کردم ولی تاریخ ها رو توی بلاگ میلادی میارهمیخوام بدونم تاریخ هارو میشه ویرایش کرد از ماژول یا از هسته پرستا و قالب میخونه؟ راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 سلامتشکر بابت این ماژول من نصبش کردم و به خوبی کار کردفقط دوست عزیز منظورتون از فارسی سازی این ماژول چی بوده؟ چون خود منوی اصلی وبلاگ انگلیسی هست، می شه نحوه فارسی کردن این موارد رو هم آموزش بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سلاممنم دقیقا این مشکل را دارمبعد دیدم ادمین محترم فرمود ورژن php را آپدیت کنیم من با پشتیبانی مطرح کردم که این جوابشون بود:لطفا متن دقیق خظا را برای بررسی ارسال نمایدهمچنین در خصوص ارتقا php به 5.6 در حال حاضر مشکلی وجود ندارد تنها دقت داشته باشید:لطفا توجه داشته باشید با تغییر ورژن پی اچ پی ممکن است برنامه های دیگر شما (درصورت موجود بودن) که تنها با ورژن فعلی سازگاری دارند در ورژن جدید دچار مشکل گردند. مشکلی پیش نمیاد!؟چیکار کنم!؟ تشکرسلاممنم این مشکل دارمتو رو خدا بگید چکار کردید که منم مشکلم حل شه.همه چیز سایتم ریخته بهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 این مشکل باید چطور حل کرد؟کسی اطلاع داره یا مشکل براش ایجاد شده حل کرده لطفا بیاد بگه واکنش ها : nadis1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis1 ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 تقویم ماژول در نمایش صفحه اصلی میلادیه ، چطور به شمسی تغییر بدم؟ واکنش ها : nadis1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 سلام به همه من تغيراتي دادم تو cms كه فكنم بدرد همه بخورهhttp://www.jorvajor.net نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 این مشکل باید چطور حل کرد؟کسی اطلاع داره یا مشکل براش ایجاد شده حل کرده لطفا بیاد بگهسلامبرای حل این مشکل باید وارد هاست خود شوید و توی پوشه ماژول ها برید و پوشه این ماژول رو حذف کنید .بعضی برای نصب این ماژول از قسمت مدیریت پرستا اقدام می کنند و به مشکل بر می خورند که این مشکل بستگی به هاست داره و همه به این مشکل بر نمی خورند.برای راه حل این مشکل باید فایل زیپ این ماژول رو توی هاست و پوشه ماژول ها اپلود کنید و بعد استخراج کنید.بعد از مدیریت ماژولها این ماژول رو نصب کنید.موفق باشید واکنش ها : marrapin و helenoftroy 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در خرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2016 سلام خدمت دوستان من روی لوکال پرستاشاپ نصب کردم هنگام اپلود مازول بلاگ پیغام سایز فایل بزرگ است را میدهدعلت چی میتونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 مقدار upload_max_filesize رو در فایل php.ini آپاچی نرم افزار لوکالتون به مقداری مثل 200M تغییر بدید و آپاچی رو ریست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamaliqqq ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 سلام دوستان عزیز، یه سوال داشتم لطفا راهنماییم کنیدتوی این ماژول اسمارت بلاگ اگه بخوایم توی یه پست بیشتر از یه دونه عکس بذاریم باید چیکار کنیم؟ هر عکسی اضافه میکنم جایگزین قبلی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 خوب مسلما باید داخل کادر توضیحات بقیه عکساتون رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamaliqqq ارسال شده در تیر 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیزلطفا میشه منو راهنمایی کنید که اون قسمت پاسخ که پایین پست ها نمایش میده و کاربران میتونند نظراتشونو بفرستند رو از کجا میشه ترجمه کرد و عنوان گزینه هاشو تغییر داد ؟ چون توی قسمت ترجمه ماژول نیست .ضمنا تاریخ پست ها توی صفحه اصلی چرا میلادیه ؟ اونو باید چیکار کنم شمسی بشه .خیلی ناجوره.ممنون از همتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .