mostafait ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 با سلام. هنگام وارد کردن قالب جدید در پرستاشاپ با این اخطار مواجه میشم: The uploaded file exceeds 2M اگه امکانش هست راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 فایل زیپ رو بندازین داخل پوشه قالب ها تو هاست .Themesبعد از همون صفحه که قال رو ایمپورت میکنید پایینش فایل زیپ ظاهر میشه و میتونید نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 با تشکر از شما،با روشی که گفتید انجام دادم و افزوده شد! اما چرا اینطوری نمایش داده میشه؟! : http://i61.tinypic.com/243i461.jpg قالب نایس شاپ دو هستش! خودمم روی XAMPP از آخرین نسخه پرستاشاپ استفاده میکنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 احتمالا درست نصب نشده . روی لوکال به دلیل عدم دسترسی پشتیبانی ندارن قالب ها . به صورت آنلاین نصب کنید میتونید از پشتیبانی استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 با سلام. در قالب نایس شاپ یک منو هست به نام Blog. میخواستم بدونم که چطوری باید اینو حذف کنم؟ سوال بعدیم هم اینه که آیا میشه بر روی لوکال محصولات رو اضافه کنم و بعد از تکمیل شدن سایت اونو انتقال بدم به هاستینگ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .