سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 سلام بعد از آپدیت پرستا به نسخه 14 توضیحات محصول رو که باید در ثفحه محصول بیاره در صفحه اصلی و در روی محصول نشون میده و مبلغ رو کالا ها رو هم صفر نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 از چه قالبی استفاده می کنید؟ احتمالا قالبتون ناسازگاره با این نسخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 قالب تجاری لئوتم .وقتی نسخه خود پرستا رو نصب میکنم مشکل فقط در ماژول نماد و بانک ملت و ماژول تب پیشرفته لئوتم هست و قیمت ها رو درست نشون میده . ولی نسخه پرستا شاپ رو نصی میکنم این مشکلات هست + مبالغ رو هم صفر نشون میده . ا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 خب قالب با نسخه 1.6.0.14 سازگار نیست دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 قالب مون سان هستش و میگن از جدیدترین قالب های لئوتمه برا 1.6Xجالب اینکه ماژول های نماد الکترونیکی و بانک ملت هم غیب شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 خب ربطی نداره که. نسخه 1.6.0.14 تازه اومده و هنوز قالب های خیلی کمی باهاش سازگار هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام من با پشتیبانی قالبم صحبت کردم گفتند ماژول 1click to upgrade مشکل داره و درست آپدیت نمیکنه . اگه نسخه 14 رو از اول نصب کنم محصولاتم از بین نمی رن ؟یا برای ماژول آپدیت کی آپدیت میاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام من با پشتیبانی قالبم صحبت کردم گفتند ماژول 1click to upgrade مشکل داره و درست آپدیت نمیکنه . اگه نسخه 14 رو از اول نصب کنم محصولاتم از بین نمی رن ؟یا برای ماژول آپدیت کی آپدیت میاد ؟این ماژول مال خود پرستاشاپ هست ، ما نمیدونیم کی آپدیت میدن برای ماژول ، مسلمه وقتی آپدیت داشت از مدیریت میتونید آپدیت کنید . ضمنا صد ها فروشگاه با این ماژول هر روز آپگرید میشن ، خود ما کلی فروشگاه آپدیت کردیم با این ماژول ، چجوری میشه مشکل داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 سلام من وقتی ارتقاء به نسخه انگلیسی رو انجام میدم قیمت ها رو درست نشون میده و مشکلی نداره فقط برای کلاس برخی ماژول های بومی ایراد میگیره. ولی وقتی به نسخه فارسی ارتقاء میدم تو ماژول های بومی ایرادی نمیگیره ولی قیمت کالاها رو صفر نشون میده . چیکار کنم مشکلم حل شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 نسخه دومی که برای 1.6.0.14 ارائه کردیم رو دانلود کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 نسخه دومی که برای 1.6.0.14 ارائه کردیم رو دانلود کردید؟سلامبله نسخه ویرایش رو دانبود کردم با اونم درست نشد مبالغ رو صفر نشون میده. فقط با نسخه اصلی درست نشون میده که اونم با ماژول های بومی مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 من که خودم به شخصه مشکلی ندارم احتمال میدم قالبتون ناسازگاری داره با این نسخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .