tiger2 ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام دوستان خسته نباشید . یک سوال دارم آیا امکان همگام سازی پرستا با وردپرس وجود دارد ؟ به طوری که کاربر مثلا در سایت وردپرسی اقدام به ثبت نام کند و با همان نام کاربری و پسورد بتواند به بخش کاربری پرستا و فروشگاه وارد شود ؟ آیا ماژول یا افزونه ای در این رابطه هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 خیر مگر با برنامه نویسی که هم به وردپرس و هم پرستا آشنایی کامل داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 راستش منم خیلی دنبال همچین چیزی بودم و هستم ولی پیدا نکردم ولی افزونه ای پیدا کردم که برای ارتباط بین وردپرس و پرستا احتمالا خیلیکاربردی هست و به زودی قصد خریدش رو دارم . شاید به کار شما هم بیاد . http://codecanyon.net/item/prestashop-integration-in-wordpress/8993909 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 از سازگار بودن این افزونه با زبان فارسی مطمئن بشید و بعد خرید کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
delllaptop ارسال شده در فروردین 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 راستش منم خیلی دنبال همچین چیزی بودم و هستم ولی پیدا نکردم ولی افزونه ای پیدا کردم که برای ارتباط بین وردپرس و پرستا احتمالا خیلیکاربردی هست و به زودی قصد خریدش رو دارم . شاید به کار شما هم بیاد .http://codecanyon.net/item/prestashop-integration-in-wordpress/8993909 آیا از این پلاگین استفاده کردید؟ایا RTL Support هست که با زبان فارسی مشکل ایجاد نکند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .