B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 ارتقا چند مرحله ساده داره که هر کسی میتونه انجامش بدهروش ارتقای پرستاشاپ ( هر نسخه ای و هر ورژنی که دوست دارین )1 - این مرحله مهمه . فایل زیپ پرستاشاپ رو که از انجمن دانلود کردین در پوشه زیر تو هاست کپی میکنید و از حالت فشرده خارج میکنید ( اکسترکت میکنید ) : /admin/autoupgrade/latest/حالا باید داخل پوشه latest یک پوشه به اسم prestashop داشته باشین .2- از دایرکت ادمین یا سی پنل و از بخش بکاپ ، یک بکاپ کامل از سایتتون بگیرین که اگه ارتقا ناموفق بود بتونید سایت رو برگردونید و همه چی خراب نشه .3 - از بخش تنظیمات / تعمیرات ، فروشگاه خود را در حالت تعمیرات قرار دهید ( یعنی غیرفعال کنید تا کسی نتونه ببینه در حین ارتقا )4 - ماژول بروزرسانی با یک کلیک رو نصب کنید . تو کادر جستجوی صفحه ماژول ها در مدیریت کافیه تایپ کنید : upgrade تا ماژول رو براتون پیدا کنه و شما نصبش کنید .5 - وارد پیکربندی ماژول ارتقا با یک کلیک بشین . روی انتخاب های بیشتر ( حالت تخصصی ) کلیک کنید تا باز بشه .6- کانال را روی آخرین گزینه ، یعنی دایرکتوری محلی تنظیم کنید و نسخه ای که میخواهید نصب کنید را مینویسید ، دقیق اسم نسخه رو بنویسید ، مثلا نسخه 1.6.0.14 و دکمه ذخیره رو بزنید .7 - بقیه موارد رو مثل عکس تنظیم کرده و ذخیره رو بزنید (توجه کنید که گزینه خیر یا NO دومین دایره است)نکته مهم: بعد از تنظیم باید یک بار روی دکمه save یا ذخیره کلیک کنید. 8 - دکمه ارتقا رو بزنید تا شروع کنه به ارتقا دادن سایت شما . حین ارتقا مرورگر رو نبندید و با اینترنت بازی نکنید یا با هاستتون حالا دو حالت پیش میاد :1 - ارتقا با موفقیت انجام میشه ، خوب میرین و فروشگاهتون رو فعال میکنید و تمام ( در 90 درصد مواقع )2 - ارتقا شکست میخوره ، به خاطر محدودیت های هاست و بدشانسی و حجم زیاد دیتابیس و صد ها دلیل دیگر . که در این حالت بکاپ رو برمیگردونید و از اول دوباره انجام میدین ( شاید خیلی هاتون بعد از انجام چند باره این مرحله خودتون تایید کنید که قیمت های بازارچه برای ارتقا خیلی هم منصفانه هست چون ممکنه دو سه روز بعضی ها تلاش کنن و نتونن فروشگاهشون رو ارتقا بدن و هی خطا بخوره )دلایل ناموفق بودن ارتقا :1 - محدودیت های هاست های اشتراکی2 - حجم فروشگاه و به خصوص حجم دیتابیس که هر چقدر بالا باشه هم ارتقا زیاد طول میکشه هم امکان شکست ارتقا بسیار بالا میره3 - بدشانسی 4 - نابلد بودن طرفی که داره ارتقا میده واکنش ها : salambaba.com، novinfekr، sysmaster و 23 نفر دیگر 26 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام و عرض ادب گزینه ششم رو میشه بیشتر توضیح فرمائید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 شما به ترتیب انجام بدین متوجه میشین کانال چی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 بروز نکنید اگرم هم خواستید تو بازارچه درخواست بدید با هزینه تیم پرستا براتون انجام بده خیالت هم راحت تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 وقتی آپدیت می کنید، خود به خود میره رو قالب پیش فرض پرستا؟ من دوبار خواستم از 1.6.0.6به 1.6.0.14 ارتقا بدم ولی خود به خود می رفت رو قالب پیش فرض. بعد من که می رفتم قالب خودم یعنی الکترومارکت رو می زدم، بعد از فعال شدن دیگه مث سابق نبودیعنی بعضی جاهاش به هم ریخته س نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 چون یکی دو بار خطای دسترسی داد سری قبل که بروزرسانی کردم، منم همه فایل و فولدرها رو بلا استثنا دسترسی رو قرار دادم روی 777، که دیگه اصلاً خطا نده. ولی اصولیش چیه؟ که فقط همونا رو عوض کنم و بعداً برگردونم به حالت اولیه که مشکل امنیتی هم پیش نیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 اصولش اینه که پوشه ها 644 و برخی فایل ها 755 باشن . برخی فایل های امنیتی چون setting.php تو پوشه کانفیگ هم باید 644 باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 من پرستا رو از 1.6.0.4 ارتقا دادم به 1.6.0.14مشکلی که الان دارم اینه که قسمتی از متون ترجمه نشده اصلاً و انگار فایل ترجمه درست منتقل نشده شاید. همینطور ویرایشگر به خوبی راستچین شده نیست و مثل نسخه قدیمی 1.6.0.4 قبل از اصلاحیه هست. چه کار باید بکنم؟دوباره آپدیت کنم؟ یا فقط فایلهای ترجمه رو میشه آپلود کنم؟ و ویرایشگر رو... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 بومی سازی / ترجمه . در این صفح هزبان فارسی را انتخاب و بروزرسانی کنید .در مورد اینکه راستچین نشده و ... کش مرورگرتون رو باید خالی کنید کلا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 سلام من از 1.6.0.6 ارتقا دادم به 1.6.0.14 و مشکلی تو ارتقا و باا اومدن نداشتفقط مشکل این بود که بعد از انتخاب تمپلیت تمام تغیرات که انجام داده بودم و یکسری ماژول ها کار نمیکردنمثلا ماژول کانتر قیمت ویژه دارم که نمیومد و ماژول سایز مجبور شدم بکاپ رو برگردونم به ورژن قبلیآیا راهی هست که بدون تغیری تو تمپلیت و ماژول ها ارتقا داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 با ارتقا کل تغییراتی که توی قالب داده بودین از بین می رهیعنی مثل روز اول می شه چون تمام فایل های نسخه جدید جایگزین قبلی می شه توی قالب، که اگر قالب اختصاصی داشته باشین بحث سازگاری و سازگار نبودن پیش می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
striking ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 دکمه ی ارتقا دقیقا کجاست؟میشه بگید؟پس این دکمه های save واسه چیه؟--------------------راستی یه سوال دیگه توی هاست من این مسیر وجود نداشت:/admin/autoupgrade/latest/ ولی این مسیر بود /admin30876/autoupgrade/ و یه پوشه با نام latest داخلش درست کردم و فروشگاه ساز رو اونجا اپلود کردم ،آیا طریقه انجامش همینطور بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 به جای پوشه admin باید وارد همون پوشه ای که نامش رو تغییر دادید (که برای شما admin30876 هست) بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 سلام من امروز ارتقا دادم سایتو فقط همین پیغام خطا رو داد من که بکاب رو غیرفعال کرده بودم و این خطا رو داد به نطرتون مهمه این خطا ؟ http://s6.picofile.com/file/8208134126/20Capture.JPG واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 سلامارتقا نسخه های پرستاشاپ ، همه اطلاعات دیتابیس شما رو حفظ میکنه . اطلاعاتی مثل محصولات ، شاخه ها ، تولید کننده ها ، لینک ها و ...اما هسته پرستاشاپ و همچنین قالب دیفالت ( که قابل تنظیم است ) آپگرید میشه و با قبل تفاوت میکنه . به دلیل همین تفاوت ، امکان داره قالب شما و یا ماژولهایی که قبلا نصب کرده بودید ، روی نسخه جدید به درستی کار نکنند. پیغامی که به شما داده مهم نیست . با این حال همیشه بعد از ارتقا ، همه بخش های سایت رو کنترل کنید . ماژول ها ، سفارشات ، مشتریان و ... و یک بار به طور آزمایشی از فروشگاه خودتون خرید کنید تا مطمئن بشید که هیچ مشکلی وجود نداره. موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N و gharanjik 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 موقع آپدیت به 1.6.1.0 این خطا ظاهر شد مشکل از کجاست/install/upgrade/php directory is missing in archive or directory. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 در مسیری که داده ببینید پوشه php وجود داره یا خیر. خطا نشان دهنده اینه که فایل ها رو ناقص ریختین واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 من این ماژول آپگرید رو ندارم، ممنون میشم لینک دانلودش را بذارین تا بریزم داخل هاست و نصبش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadbasati ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 اپدیت کردم اما کل اطلاعات هاست حذف شد http://softaria.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامبعد از ارتقا برای کاهش حجم آیا میتوانم نسخه جدید رو که در شاخه autoupgrade آپلود کردم را پاک کن من چون حج هاستم کم هستش و مدام بکاپ میگیرم و داونلود میکنم برام خیلی مهمه که فایلهای اضافی رو هاستم نباشه و مجبور نشم داونلودشون کنم قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامبعد از ارتقا برای کاهش حجم آیا میتوانم نسخه جدید رو که در شاخه autoupgrade آپلود کردم را پاک کن من چون حج هاستم کم هستش و مدام بکاپ میگیرم و داونلود میکنم برام خیلی مهمه که فایلهای اضافی رو هاستم نباشه و مجبور نشم داونلودشون کنم قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارمبله میتونید پاک کنید و اهمیتی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 در فولذز laste من یک prestashop هست ایا قبل از اکسترکت فایل جدید جهت اپدیت باید اوند پاک کنممی خوام از 1.6.0.14 به 1.6.1.2 برم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 آره پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nonokh ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 سلاممن هم آپدیت کردم اما خطا میدهیه پیغام بالای صفحه میاد میگه successfull شده و سمت چپ صفحه یه پیام خطا میده که اپدیت نشدهمن از کجا باید بفهمم آپدیت شده یه نهعکس خطا رو نیز فرستادم یکی کمک کنه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 آپدیتتون نا موفق بوده. اون پیام successful برای به روز شدن تنظیماتتون هست نه آپدیتتون. بکاپ رو برگردونید و دوباره ارتقا بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .