siamak_ramp ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 عرض ادب و احترام ممنون میشم اگر اساتید نحوه قرار دادن بک گراند رو برای قابل دیفالت 1.4 توضیح بدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 داخل پوشه قالب فایل global.css رو باز کنید تو خط های اول عبارت : body { background-color: white; font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif; color: #5d717e; text-align: center } پیدا کنید و به جای background:white آدرس عکس یا رنگ مورد نظر خود رو به صورت زیر بنویسید : background:#000 برای رنگ مشکیbackground:url(../img/bg.jpg) no-repeat برای یک عکس که تکرار نمیشهbackground:url(../img/bg.jpg) repeat-y برای یک عکس که عمودی تکرار میشهbackground:url(../img/bg.jpg) repeat-x برای یک عکس که افقی تکرار میشهbackground:url(../img/bg.jpg) repeat برای یک عکس که هم عمودی و هم افقی تکرار میشه واکنش ها : 3153 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi_tehrani ارسال شده در فروردین 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2012 باسلام خدمت متخصصین محترم من این کار رو کردم درست نشد کلا رنگش و سایز فونت ها رو عوض کردم هیچ تغییری انجام نشدکدوم فایل global رو دستکاری کنیم تو پوشه (themes\prestashop\css\global.css) ؟یا تو پوشه (themes\prestashop\css\rtl\global.css) ؟اگه بخوام کلا قالب شو تغییر بدم کدوم فایل ها رو باید دست کاری کنیم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2012 قسمت ../css/global.css مربوط هستش به ظاهر زبان های چپ چین ساتتون مثل انگلیسی و css/rtl/global.css مربوط میشه به ظاهر زبان های راست چین مثل فارسی. پس از انجام هر تغییری یک بار کش (cache) مرورگرتون رو پاک کنید و سایتتون رو رفرش کنید تا تغییرات رو ببینید موفق باشید واکنش ها : 3153 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rain ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 با سلام و خسته نباشیدمیخوام قالب دیفالت به جای بک گراند سفید چیزی بزارم لطفا دقیقا بگید کجا رو باید دستکاری کنیدچون خیلی جاها نوشته شده background:... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 خط 19 در فایل rtl/global.css در عبارت background-color: white به جای white میتونید رنگ مورد نظر خودتون رو وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rain ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 متاسفانه باز هم نشد و در خط 19 همچین عبارتی وجود ندارهممنون از راهنمایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 شما دنبال عبارت زیر بگرد توی همون فایل بعد اون خطی که من گفتم رو پیدا کن و ویرایشش کن: body { موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rain ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 لطفا یکبار به طر کامل توضیح بدید چون تعداد زیادی از این عبارت وجود دارهمن چند تاشون رو ویرایش کردم اما فایده نداشت آدرس فایلی که ویرایش کردم: public_html/themes/prestashop_alt/css/rtl/global.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 شما مگه نگفتید قالب دیفالت (پیشفرض) رو میخواین بک گراندش رو تغییر بدید؟! این که قالب پیشفرض نیست این قالب prestashop_alt هست! شما به فولدر زیر برید و فایل global.css رو ویرایش کنید: public_html/themes/prestashop/css/rtl/global.css موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmail ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 سلاماگه یه طیف (مثل بکگراند همین سایت) بخوام بگذارم چکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 سلاماگه یه طیف (مثل بکگراند همین سایت) بخوام بگذارم چکار باید بکنم؟ با کد زیر میتونید بدون نیاز به عکس بک گراند ایجاد کنید .( البته تو اینترنت اکسپلورر فقط یه رنگ رو نشون خواهد داد ) background: linear-gradient(top, #b2e1ff 0%,#66b6fc 100%); با این کد میتونید یه بک گراند گرادیانت یا طیف گونه داشته باشید .برای اینکار باید یه عکس به ارتفاع 1000 پیکسل و عرض 10 پیکسل در فتوشاپ ایجاد کنید و از ابزار gradient استفاده کنید و یه طیف رنگی درست کنید. بعدش عکس رو ذخیره کنید و تو کد زیر تعیین میکنید که در طول محور ایکس این عکس تکرار بشه background:url(../img/bg.png) repeat-x :cool: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmail ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 ممنون .ولی هر دورا ه رو با دقت انجام دادم ولی جواب ندادحل شد.کدی که شما داده بودین یه مشکل کوچولو داشت.صحیحش اینه:background: url('../../img/teyf.png') repeat-xبازم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sootac ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 از اساتید کسی میتونه کمک کنه، این کد را چجوری میشه تو قالب پیش فرض پرستا به عنوان بکگراند قرار داد؟ قالب این سایت همین کار را کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakibonline ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 سلاماگه یه طیف (مثل بکگراند همین سایت) بخوام بگذارم چکار باید بکنم؟ با کد زیر میتونید بدون نیاز به عکس بک گراند ایجاد کنید .( البته تو اینترنت اکسپلورر فقط یه رنگ رو نشون خواهد داد ) background: linear-gradient(top, #b2e1ff 0%,#66b6fc 100%); با این کد میتونید یه بک گراند گرادیانت یا طیف گونه داشته باشید .برای اینکار باید یه عکس به ارتفاع 1000 پیکسل و عرض 10 پیکسل در فتوشاپ ایجاد کنید و از ابزار gradient استفاده کنید و یه طیف رنگی درست کنید. بعدش عکس رو ذخیره کنید و تو کد زیر تعیین میکنید که در طول محور ایکس این عکس تکرار بشه background:url(../img/bg.png) repeat-x :cool: دوست عزیزم سلام . یه سوال در مورد linear-gradient ، پشتیبانی از این خاصیت توی مرورگر های مختلف چقدر هست و اگه من توی کارهام از این خاصیت استفاده کنم ، چقدر میتونم مطمئن باشم که بازدیدکننده هام همون چیزی رو می بینن که می خوام ؟ امیدوارم تونسته باشم منطورم رو برسونمبا تشکر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 linear-gradient جزو css3 محسوب میشه و به جز اینترنت اکسپلورر بقیه مرورگرها میتونن نمایشش بدن ، البته یه هکی داره که اینترن اکسپلورر هم میتونه با اون نمایش بده ولی استفاده زیاد از اون باعث کند شدن سایت در اینترنت اکسپلورر میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 برای اونایی که کار نمیکنه یدونه ; به آخرش اضافه کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 سلام من میخوام پس زمینه یک تصویر با عرض 1000 پیکسل باشه و دو طرف رنگ زمینه باشه. کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phenomenon ارسال شده در اسفند 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2013 سلامآقا من فایل رو باز کردم ولی فقط این توش هست:body{ font:normal 11px/14px Arial, Verdana, sans-serif; color:#222; background:#fff}body.content_only { background: #FFF;} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام این تغییرات در پرستاشاپ 1.5.6.2 کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moty2500 ارسال شده در اسفند 16، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2022 سلام من میخواستم رنگ قالب پیش فرض تغییر بدم چه طوری میتونم این کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 17، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۲۵ در 03:34، moty2500 گفته است : سلام من میخواستم رنگ قالب پیش فرض تغییر بدم چه طوری میتونم این کار کنم؟ در قالب پیشفرض ماژولی برای تغییر استایل قالب وجود داره در پرستاشاپ ۱.۶ اسم ماژول themeconfigurator در پرستاشاپ ۱.۷ اسم ماژول ps_themecusto در بخش ماژول هاتون سرچ کنید میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .