mehranjo ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلام دوستان من بعد از اینکه پرستا را در لوکال به 1.6.0.14 انجمن فارسی ارتقاء دادم داخل لوکال هیچ خطا و مشکلی نیست ولی پس از انتقال به هاست وقتی از منو پارامترهای پیشرفته وارد کارایی ها میشم هز دکمه ای را که بزنم صفحه سفید میشه و دیگه هیچ صفحه ای از پرستا نه مدیریت و نه بخش کاربری باز نمیشند و با روشن کردن دیباگ هم به این خطا بر میخورم . Fatal error: Call to undefined method Module::getExceptionsStatic() in /home2/xxx/domains/www.xx.xx/public_html/classes/Hook.php on line 469 وقتی هم به فایل مورد نظر میرم این خط هست $list[$result['id_hook']][$result['id_module']] = array( من حتی تمام ماژول های غیر پرستاشاپی را هم حذف نصب زدم ولی مشکل پابرجاست . البته با رفتن به پوشه cashe و پاک کردن class_index.php مشکل موقتا حل میشه و باز وقتی به منو کارایی ها میرم همون اتفاق میفته . ممنون میشم دوستان راهنماییم کنید که مشکل از کجاست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلاماحتمالا مشکل از یکی از اورراید های شماست. اورراید ها رو غیر فعال کنید و تست کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلاماحتمالا مشکل از یکی از اورراید های شماست. اورراید ها رو غیر فعال کنید و تست کنید موفق باشیداوررایدها را هم غیر فعال کرده بودم ولی همچنان خطا پا برجا بود . ولی نمیدونم چرا روی لوکال مشکلی نبود و روی هاست این مشکل پیش میومد . برای تست تنظیمات هاستم حتی یکبار پرستا 1.6.0.14 خام را روی همون هاست نصب کردم و مشکلی نداشت . و حتی ارتقا را چندبار دیگه تست کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود .در آخر احساس کردم هرچیزی که هست مربوط به ارتقا هست . چون در فروم اصلی شخصی اشاره به این کرده بود که یا ماژولی سازگار نیست و یا فایلی از ورژن قبلی باقی مونده . در هر حالمن ارتقا از روش دستی را تست کردم تا هیچ فایلی از ورژن قبلی باقی نمونه و مشکل حل شد . البته نمیدونم ارتقا از روش دستی کار استانداردی هست یا نه ولی من طبق راهنمای انجمن اصلی انجام دادم و بدون مشکل انجام شد و بعد از تقریبا یک روز به هیچ خطایی برنخوردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .