rgsco ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلام خدمت دوستان گرامیبنده قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در زمینه کامپیوتر و لپتاپ دارم چندتا ویژگی برا مهمهاول زیبایی و شیک بودندوم حرفه ای بودنسوم داشتن امنیت بالاچهارم قابلیت گسترش سایت با افزودن ماژولپنجم پرداخت راحت و ایمن..........گزینه و اول و دوم رو با یه قالب حل کردممیمونه گزینه های بعدیمن بین دو فروشگاه پرستا شاپ و اوپن کارت از لحاظ امنیت موندماز مدیران و کاربران حرفه ای خواهش میکنم به سوالات زیر جواب بدن1- امنیت پرستا شاپ در چه حد تضمین میشه و آیا برای خرید و فروش خطری مشتریان و مارو تهدید نمیکنه چون قراره محصولات در حد چهار میلیون تومن بفروشیم2- درگاه پرداخت بانک ملت که هم اکنون رایگانه ایا کاملا با نسخه 1.6 سازگاری داره و هیچ باگ امنیتی نداره؟ایا این درگاه با تعویض قالب مشکلی نداره؟بعد از نصب ماژول پرداخت بانک ملت ایا لازمه که حضوری به بانک بریم و مراحل رو تکمیل کنیم؟ایا هزینه ای باید به بانک بدیم؟3- مراحل خرید و فروش به چه نحوی هست؟مثلا من درگاه پرداخت بانک ملت رو نصب میکنممشتری میاد و یکی از محصولات من رو میخره پس از این که مراحل خرید مشتری به پایان رسید:من چجوری میتونم متوجه بشم مشتری خرید کرده؟مشخصات خرید مشتری و ادرس مشتری کجا برای من ارسال میشه؟و اینکه ایا یرای مشتری کد رهگیری ارسال میشه تا وضعیت سفارش خودشو مشخص کنه؟ایا پرستا شاپ همانند اوپن کارت ماژول حمل و نقل و ارسال پستی رو داره؟برای استفاده از این ماژول ایا باید با اداره پست قرار داد ببندیم؟ممنون میشم جوابمو کامل بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلامبنده پرستاشاپ را از ویرایش 1.3 تا به حال استفاده می کنم و تا به این لحظه بسیار راضی هستم.1- بسته به نوع کاری که بنده دارم امنیت یکی از مهم ترین عواملی است که اهمیت دارد و این مورد از جانب پرستاشاپ هیچ مشکلی نداشته.2- مشکلی دیده نشده. مشکلی ندارد با همه قالب ها سازگار است.3- باید جستجو کنید.* ایمیلی برای شما (فروشنده) ارسال می شود و نیز در پنل مدیریت شما ثبت خواهد شد و نمایش داده می شود. مشتری یک بار اقدام به ثبت نام می کند و در سفارش وی، آن مشخصات نیز مشهود است.بله شناسه رهگیری ارسال و ثبت می شود.بله در انواع مختلف!بستگی به نوع ماژول شما می تواند پاسخ بله یا خیر باشد! با آرزوی بهروزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام ممنون بابت راهنمایی اما به توضیح بیشتر نیاز دارمدر مورد درگاه پرداخت بانک ملت از کحا دانلود کنممیشه لینک دانلودشو بزارید برا ورژن 1.6 فروشگاهاخه چندتا درگاه پرداخت ملت دیدم یکیش تو همین سایت یکی دیگه سایت پرستا تـــولـــز نفهمیدم کدومو دانلود کنم کدوم یکی بهتره و امنیتش بیشترهکارمون بزرگه یه شرکت کامپیوتری فیزیکی بزرگ داریم تو شیرازفعلا میخوایم ازمایشی با پرستا شاپ حدود یک سال کار کنیم اگه جواب داد سایتی شبیه دیجیکالا بسازیملطفا از افراد سابقه دار و حرفه ای انجمن خواهش میکنم به سوالاتم جواب بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 انجمن به این بزرگی کسی نیست راهنمایی کنهسوالاتم چندان سخت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 دوست عزیز من الان دارم از درگاه بانک ملت همین سایت استفاده میکنم شما اونو دانلود و برا پرستا استفاده کنید مشکلی نداره کارش هم به این صورت که اول شما باید برید به سایت به پرداخت و مراحل ثبت نام درخواست درگاه رو انجام بدیین بدون هیچ هزینه ای پس از دریافت اکانت کاربری که یه مدت طول میکشه دریافتش میتونین این مازول رو نصب و با وارد کردن مشخصات ازش استفاده کنین. مراحل کار مازول هم اینجوری هست که مشتری میاد کالا رو به سبد خرید اضافه میکنه و پس از ثبت نام و کلیک بر روی پرداخت بانک ملت میره و پول رو واریز میکنه و در اخر اگه پرداخت موفقیت امیز باشه برمیگرده به سایت مورد نظر و کد رهگیری پرداخت همراه با شناسه سفارش رو نشون میده و این پول بعد از یک روز (جدیدا در طرح شاپرک) به حساب شما واریز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 لطفا از کسایی که ماژول درگاه پرداخت بانک ملتو نصب کردن رو سایتشون کامل برام توضیح بدن چیکار کردناز اول تا آخرشاینجوری ادم گیج میشه خیلی کلی دارید توضیح میدینباید از سایت شاپرک و بانک چی بگیرم کجا وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 سلام دوست عزیز . شما قبل از هرکاری باید سایت را ایجاد کنید بر روی هاست . بعد به سایت به پرداخت ملت behpardakht برید و در بخش پذیرندگان اینترنتی در خواست درگاه اینترنتی بدین . بعد از طی کردن مراحل با به پرداخت و بانک ملت اونا به شما شناسه و رمزی میدن که شما در تنظیمات ماژولی که روی سایت نصب کردین وارد میکنید و تمام .همیشه پیروز باشید .البته اینم فراموش نکنید قبل از گرفتن درگاه باید برای دریافت نماد اعتماد اقدام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 ممنون بجای به پرداخت میشه از شاپرک استفاده کرد؟کدومش بهتره؟چون تو توضیحات ماژول زده بود سازگاری کامل با شاپرک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 شاپرک چیزی یا جایی نیست که بتونید ازش درگاه بگیرید . شاپرک (شناسه الکترونیک پرداخت کارتی ) سیستمی هست از طرف بانک مرکزی که همه درگاه ها به اون متصل میشن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .