mnsb13600 ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 با سلام به اساتید سایت در تصویر پیوست شده دقت کنید من نمی دانم این مبلغ اضافه از کجا امده لطفا راهنمایی کنید با تشکر http://8pic.ir/images/13587uu8awnmvn83dnxe.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 احتمالا محصولات پیش فرض رو ویرایش کردیدخودتون محصول جدیدی اضافه کنید ببینید مشکل حل میشه یاخیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 احتمالا محصولات پیش فرض رو ویرایش کردیدخودتون محصول جدیدی اضافه کنید ببینید مشکل حل میشه یاخیر؟این راه رو هم رفتم جواب نداد و به هر فاکتور 184 تومان اضافه می شود البته در منوی سبد خرید نیست ولی زمانی که به مرحله پرداخت می رسم این مبلغ اضافه می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 باید دید در تنظیماتتون چه هزینه اضافه ای در نظر گرفته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 باید دید در تنظیماتتون چه هزینه اضافه ای در نظر گرفته شدهدر صفحه سفارش ها به این مورد برخوردم که در تصویر مشخصه در ایتم مالیات ها این مالیات ها از کجا اضافه می شود من در محصول اضافه نکردم http://8pic.ir/images/cxix8dlwnhddy06dpltv.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 از بومی سازی / مالیات ، خاموش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 از بومی سازی / مالیات ، خاموش کنید .متشکرم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .