mmahdi ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 با سلام مشکلی عجیب دارم محصولاتی دارم که در یک شاخه ی خاص تیک نخورده ولی نمایش داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 با سلام مشکلی عجیب دارم محصولاتی دارم که در یک شاخه ی خاص تیک نخورده ولی نمایش داده می شوداگه تیک هم نزنید همه محصولات نمایش داده میشن. این چیز عادی است مگر اون رو غیر فعال کنید تا نمایش ندهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلامآدرس سایت ؟من در تنظیمات صفحه بندی ترتیب قرار گیری پیش فرض را محل قرارگیری در شاخه انتخاب کردم ولی کار نمی کند؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 کسی نیست راهنمایی کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 اگه ماژول جستجوی لایه ای فعال باشه شاید برخی ترتیب قرارگیری ها کار نکنه و چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مرداد 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 اگه ماژول جستجوی لایه ای فعال باشه شاید برخی ترتیب قرارگیری ها کار نکنه و چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه سلام جناب بهمن بله حق با شماست زمانی که جستجوی لایه ای غیر فعال می شود درست می شود. کاری نمی توان کردن خیلی مهم می باشد که ترتیب قرار گیری درست کار کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 اگه ماژول جستجوی لایه ای فعال باشه شاید برخی ترتیب قرارگیری ها کار نکنه و چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسهاگر امکانش هست راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در مرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 کسی نیست کمک کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .