asmble ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 سلام وقتی ماژول زرین پال رونصب می کنم و پیکربندی می کنم به پرداخت هام اضافه نمی شه و مشکل در روش تحویل مورد نظرتان را انتخاب کنید و روش پرداخت مورد نظرتان را انتخاب کنید هر کاری می کنم درست نمشه شما یه نگاه به سایت من بکن ببین قضیه چیه p30nema.or g نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 نسخه فروشگاهتنون؟نسخه ماژول ذرين پالتون؟آموزش هاي تعريف متصدي رو خونديد؟با قالب پيش فرض هم همين مشكله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mirdamad ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 سلامخطای -4 مال چیه؟1.4 نصب کردم ، ورژن زرین پال هم مال همین ورژنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 همونطور که در اون یکی تاپیک گفتم خطای منفی 4 یعنی کاربری زرین پالتون هنوز به تایید نقره ای نرسیده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asmble ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 سلام نسخه فروشگاهتنون؟1.4.6.2نسخه ماژول ذرين پالتون؟1.4آموزش هاي تعريف متصدي رو خونديد؟بلهبا قالب پيش فرض هم همين مشكله؟بلهاصلا هر کاری می کنم خرید با زرین پال در سایت مشاهده نمیشه انگار نه انگار که ماژول زرین پال نصبه برام خیلی مهمه اعصببمو ریخته بهم لطفا یه کمکی بکن.ردیف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 ماژول رو دوباره عزل كنيد و دوباره نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asmble ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 ماژول رو دوباره عزل كنيد و دوباره نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asmble ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 برادر ما قید اون ماژول زرین پال رو زدیم شما یه نگاه به این لینک خرید که از نوع اسان پرداخته یه نگاه بنداز ببین چرا بهم خوردگی تو صفحه ایجاد شدهhttp://www.p30nema.org/prasta/apfs.php?product_name=%D9%84%D8%B1%D8%AF%202012&product_id=1&price=25000 من فقط لینک پرداخت که در ازمایشگاه زرین پال بود رو گذاشتم و نمی دونم با لینکی که در محیط کاربری زرین پال هست چیکار باید کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مشکل !وقتی کدی رو که برای درگاه از زرین پال گرفتم وارد می کنم ، میگه ماژول به درستی حذف شد !یعنی چی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 قاعدتا نباید چنین خطایی بده! ماژول رو دوباره دانلود کنید و مجددا نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه!!! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 ماژول رو نصب کردم و درست شد . یه ایراد دیگه میده !وقتی یه چیزی رو خرید میکنیم . مرحله آخر میگه :هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است.البته به جز زرین پال ، ماژول فیش بانکی رو هم نصب کردمببخشید من تازه واردم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 ماژول فیش بانکی و زرین پال یا هر ماژول بانکی دیگه باید پیکربندی بشه وگرنه در لیست روش های پرداخت ظاهر نخواهد شد! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 من هم اخیرا با مشکل در خصوص زرین پال مواجه شدم وقتی پرداخت زرین پال رو میزنم وارد صفحه ای سفید میشه و نوشته کد خطا: -2 نسخه 1.3.1 آیا ماژول زرین پال تغییر کرده ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 ip رو طبق فايلي كه خود ذرين پال گذاشته بهش معرفي كنيد خطاي 2 براي عدم تطابق ip هاستتون با چيزي كه در ذرين پال تنظيم كرديد هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 سلامدر نسخه 1.4.9 برای زرین پال چکار کنم ؟هم دستی آپلود کردم و هم با سیستم : عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:zarinpalpayment (خطا در تحلیل /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (کلاس موجود پیدا نشد /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 فايل رو يا بد دانلود كرديد و يا بد استخراج شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 سلاممجدد دانلود کردم از خود زرین پال و فروشگاه شما .مشکل از فایل زرین پال بود و با نصب فایل شما حل شد البته باید هرچی فولدر از قبل ساخته هنگام آپلود قبلی ها پاک شود تا باهم تداخل نداشته باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .