nasimparsi ارسال شده در مرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 با درود فروشگاه لوازم الکترونیک و قطعات الکترونیکی smd، آداپتور، رابط، تبدیل، فیش، ال ای دی led در شیراز www.efarvahar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 با درود فروشگاه لوازم الکترونیک و قطعات الکترونیکی smd، آداپتور، رابط، تبدیل، فیش، ال ای دی led در شیراز www.efarvahar.irسایت جالبی هستش و فقط قیمت محصولات رو رند کنید بهتر هستش فروش تون که بالا رفت می تونید قالب رو قشنگ تر کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 سایت جالبی هستش و فقط قیمت محصولات رو رند کنید بهتر هستش فروش تون که بالا رفت می تونید قالب رو قشنگ تر کنید با سپاس از راهنماییتون همین سایت رو روی یک دامنه ی دیگه راه اندازی کردیم که دراای اینماد و .. هست www.echista.ir امیدوارم اگر دوستان پیشنهادی برای بهتر شدن دارن ارائه بدن با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 اول از همه به فکر تغییر قالب باشید (اگر میخواهید قالب رایگان استفاده کنید قالب زمستون گزینه مناسبیه)دوم این که بنرهای حرفه ای تری طراحی کنیدسوم جای نماد اعتمادتون اصلا مناسب نیست واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 اول از همه به فکر تغییر قالب باشید (اگر میخواهید قالب رایگان استفاده کنید قالب زمستون گزینه مناسبیه) دوم این که بنرهای حرفه ای تری طراحی کنید سوم جای نماد اعتمادتون اصلا مناسب نیست ببخشید من برپایه ی فیلم آموزشی تغییر پوسته، پوسته ی پرستاشاپ رو به زمستون تغییر دادم. قالب خیلی زیبا هست. فقط به چند تا مشکل برخوردم. نمی دونم همین جا باید مطرح کنم یا در جستار (تاپیک) پوسته ی زمستون؟ نشانی که قالب رو عوض کردم: www.efarvahar.ir 1- توی پوسته ی پیشفرض پرستاشاپ چند تا بلوک؟ پایین کالاها وجود داشت که اکنون وجود نداره. چجوری می تونم اونها رو برگردونم؟ به پیکربندی قالب هم که می رم این بلوک ها توی بخش جایگاه "home" وجود دارن ولی نشون داده نمی شن 2- اندازه ی عکس های اسلایدر به نظر دیگه همخوانی نداره. باید عکس های اسلایدر رو چند در چند طراحی کنیم؟ http://uupload.ir/files/grto_capture.jpg 3- نماد اعتماد الکترونیک رو که گفتین جاش خوب نیست چجوری می شه گذاشت جای خوب؟ یعنی فکر کنم باید یک ستون در سمت چپ یا راست رو فعال کنیم؟ ممکن هست روش این کارو بگین ؟ چون من قبلا هم پرسیده بودم این پرسش رو ولی نتونسته بودم طبق راهنمایی ها ستون کناری ایجاد کنم (با وجود فعال کردنش نشون داده نمی شد) و سپس اینماد رو توش بزارم + دسته بندی کالاها به صورت شاخه ... چنین چیزی نیاز داشتم برای ستون سمت راست http://uupload.ir/files/jwge_capture.jpg یکی از کارهایی که کردم از تنظیمات - قالب ها = ستون چپ و راست رو فعال کردم http://uupload.ir/files/np1p_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلاممن قبلاً در مورد گرافیک سایت یکسری توضیحاتی داده بودم خدمت شما اما کوچکترین توجهی به اونها نکردید....! اگر توانایی آن را ندارید از یک متخصص گرافیک کمک بگیرید.با توجه به تجربه ای که دارم اجناس شما جزو اجناسی هستند که شانس فروش آنلاین خوبی دارد. پس کمی اگر هزینه بیشتری برای امکانات خود کنید شانس موفقیت سایت خود را بالاتر خواهید برد.برای بلوکهایی که در پایین صفحه هستند باید این ماژولها را ویرایش کنید. ویرایشگر متن صفحه اصلی بلوک اطلاعات مدیریت محتوای سفارشیو توصیه میکنم این ماژول را هم حتماً سفارشی سازی کنید:بلوک محتوا واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام من قبلاً در مورد گرافیک سایت یکسری توضیحاتی داده بودم خدمت شما اما کوچکترین توجهی به اونها نکردید....! اگر توانایی آن را ندارید از یک متخصص گرافیک کمک بگیرید. با توجه به تجربه ای که دارم اجناس شما جزو اجناسی هستند که شانس فروش آنلاین خوبی دارد. پس کمی اگر هزینه بیشتری برای امکانات خود کنید شانس موفقیت سایت خود را بالاتر خواهید برد. برای بلوکهایی که در پایین صفحه هستند باید این ماژولها را ویرایش کنید. ویرایشگر متن صفحه اصلی بلوک اطلاعات مدیریت محتوای سفارشی و توصیه میکنم این ماژول را هم حتماً سفارشی سازی کنید: بلوک محتوا شما دوست گرامی اتفاقا خیلی به من کمک کردین و من باز هم سپاس گزار هستم و به بیشتر راهنمایی های شما گوش کردم و انجامشون دادم احتمالا چون شما به efarvahar.ir من تمرکز خودم رو گذاشتم روی echista.ir همین موضوع گرافیک مونده و هم اون نقشه فروشگاه که اولی به دلیل مالی و دومی به دلیل نامعلوم! درست نمی شه. گزینه ی نخست رو که باید شگیبایی کنم و سپس بتونم گرافیک سایت رو بهبود ببخشم. گزینه ی دوم هم درست نشد گفتم در آغاز تغییر قالب و دگرگونی ها رو روی efarvahar.ir انجام بدم بعد که کمی آشنا شدم روی اون یکی سایت هم انجام بدم درباره ی پیشنهادهاتون هم از امشب روشون کار می کنم و احتمالا به دلیل ناآشنایی باز مزاحم می شم برای گرفتن راهنماییی واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 ..................... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلام قیمتهاتون رو رند کنیدبه نظر من قالب زمستان جالب نیستیه قالب فکر کنم الکترو مارکت بود برای شغل شما خیلی مناسبه این همه زحمت کشیدید این قالب والله ظللمه واکنش ها : B.A.H.M.A.N و nasimparsi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلام قیمتهاتون رو رند کنید به نظر من قالب زمستان جالب نیست یه قالب فکر کنم الکترو مارکت بود برای شغل شما خیلی مناسبه این همه زحمت کشیدید این قابل والله ظللمه ببخشید این قالب که گفتین رایگان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 ببخشید این قالب که گفتین رایگان هست؟ دوست من شما با این استعداد دنبال قالب رایگان نباشید قالب خوب اعتبار فروشگاهتون رو بالا میبره واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 دوست من شما با این استعداد دنبال قالب رایگان نباشید قالب خوب اعتبار فروشگاهتون رو بالا میبره درود بر شما راستش در حال حاظر به دلایلی که احتمالا گفتنش اینجا درست نیست و از نظر مالی تحت فشار هستم ..) نمی تونم پولی در این زمینه خرج کنم و باید تا جای ممکن خود مهمه ی کارها رو بکنم. به امید اینکه بعدا این موضوع حل بشه و .. سپاس از راهنماییتون در حال حاظر مشکل من با قالب رایگان زمستون همون اسلایدر هست. اندازه ی تصویر به هم ریخته شده و یک بخش سفید رنگ در پایین اسلایدها ایجاد شده و نمی تونم اندازه ی اسلایدر رو هم کوچک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 دوستان گرامی خوشبختانه تونستم قالب پانیذ رو برای سایت echista.ir تهیه کنم اکنون قالب پانیذ رو نصب کردم و ویرایش ها رو انجام دادم و تغییراتی به وجود آوردم. لطفا اگر توانستید نگاهی بیاندازید و ایرادهای احتمالی رو پیشنهادهای خودتون رو برای بهتر شدن سایت ارائه کنید با سپاس فراوان واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 مبارکه انشاالله خودم ازتون خرید میکنم کابل بلند HDMI میخوام سایت خیلی عالی شده سرعت لود خیلی بالا رفته ارزش داره هزینه کردی موفق باشیدفقط فوتر سایت یه کم به هم ریختگی داره برام جالب نبود واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .