mnsb13600 ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 با سلام من می خواهم امتیاز وفاداری را در پنل کاربر نمایش بدهم یا اینکه در خرید بعدی بشود با کاربر تخفیف داد (به کوپن تخفیف تبدیل بشه )چکار کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 اساتید کمک کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 با نصب بودن ماژول امتیاز وفاداری ، در بخش حساب کاربری امتیار وفاداری نشان داده میشود و نیاز نیست کاری بکنید . کاربر میتوانید امتیاز را به کوپن تخفیف تبدیل نماید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 الان زمانی که می خواهم از کوپن تخفیف استفاده کنم میگه این کوپن هنوز فعال نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 خوب دوست عزیز تو تنظیمات اون ماول گزینه ای هست بنام (امتیاز تعلق میگیرد وقتی که سفارش ) که باید اونو تو یکی از وضعیت ها تنظیم کنی مثلا (به دست مشنری رسیده) و موقعی که سفارش به این مرحله یعنی بدست مشتری رسیده تغییر کنه این امتیاز وفاداری خود بخود تو حساب مشتری نشون داده میشه و مشتری میتونه اونو تبدیل به کوچن تخفیف کنه اگه سفارش تغییر وضعیت نکنه و به این مرحله بعنی (بدست مشتری رسیده ) نرسه هیچ امتیاز وفاداری تعلق نمیگیره واکنش ها : behnamrazavi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .