vahid110 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 با سلام بعد از استفاده ناموفق از یک اسکریپت نال شده روسی قدیمی که ...به پرستا مهاجرت کردم و خیلی راضیم تا الان منتها سوالات ریزی برام بوجود میاد که معمولا جوابی براش پیدا نمیکنم اول اینکه چطور باید کدی که سایتهای شمارش گر امار میدن در پرستا قرار بدم . دوم روش قرار دادن اینماد در پرستا هست . سوم روش بک اپ گرفتن چطوریه ببخشید سوالام ابتدایی هست با تشکر از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 در مورد سوال اول بهتر از شمارشگر گوگل با نام گوگل انالیز استفاده کنید اموزش توی همین انجمن هست.سوال دوم از ماژول اینماد همین انجمن جستجو کنید راهنما کامل دوستان گذاشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلام . آقا وحید عزیز . خوش اومدین . جواب سوال هاتون داخل انجمن به صورت کامل هست ولی خب قبول دارم تا میاد آدم نحوه جستجو برای یه اسکریپت جدید دستش بیاد یکم طوا میکشه . برای قرار دادن کد شمارش گرهایی به جز شمارش گر گوگل شما باید از ماژول های کد اچ تی ام ال استفاده کنید که در انجمن چندتایی هست .برای گوگل هم فقط کافیه شمارشگر را ایجاد کنید و آیدی را در پیکربندی ماژول google analytics وارد کنید و احتیاجی به گذاشتن دستی کد نیست . برای قرار دادن نماد هم 2 عدد ماژول در همین انجمن هست که میتونید نصب کنید و آموزششون هم داخل تاپیک مخصوصشون هست فقط کافیه جستجو کنید ماژول نماد اعتماد .برای بک آپ گرفتن هم که مثل همه اسکریپ ها میتونید از بک آپ خود هاست یا بک آپ گرفتن از کل فایل های سایت از طریق پنل هاستتون در یک فایل زیپ و بک آپ گرفتن از دیتابیس در phpmyadmin استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلامبرای قرار دادن کد های شمارشگر باید از ماژول بلوک html استفاده کنید (در انجمن چند ماژول بصورت رایگان گذاشته شده)برای اینماد از ماژول اینماد که در انجمن هم معرفی شده استفاده کنید (رایگان)بهترین نوع بکاپ از طریق هاست هست . حتما هم از فایلها و هم از دیتابیس بصورت منظم بکاپ تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلامبهترین نوع بکاپ از طریق هاست هست . حتما هم از فایلها و هم از دیتابیس بصورت منظم بکاپ تهیه کنید موفق باشیدسلام.میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید. از طریق FTP یعنی کپی کنیم همه فایل ها رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 سلامخیر دوست عزیز. بستگی به کنترل پنل هاستتون داره. در برخی موارد شما میتونید با یک کلیک هم از دیتابیس و هم از فایلها بکاپ بگیرید و در برخی موارد باید انتخاب کنید و یا اینکه جداگانه بکاپ بگیرید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 کترل پنل هاست من دایرکت ادمین هست ramtin2025 جان و اینجور که دیدم گزینه ای برای بکاپ گرفتن از فایل ها نداره. اما از دیتابیس و اکانت و... میشه بکاپ گرفت که گرفتم.من چند روز پیش خواستم از فایل ها بکاپ بگیرم و اومدم از ftp همه فایل ها رو کپی کردم روی هارد. جدا از اینکه خیلی زمان بر بود (تازه با اینکه هنوز چیز خاصی به فروشگاه اضافه نکردم)، چند موردی هم ارور و... داد برای همین دائم نگران این موضوعم... شما یا دوستان دیگه اطلاع دارن که توی دایرکت ادمین هم میشه از فایل ها بکاپ گرفت یا خیر ؟ و یا هر روش مطمئن و کم دردسر دیگه ای.... تشکر از لطفتون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلام یک مشکل برای من پیش اومده که نیاز به کمک دارم وقتی شاخه های پیش فرض پرستا رو پاک کردم اون شاخه ها در قسمت نظارت دیده میشن و نمیشه پاکشون کرد و یا ویرایش و بعضی جاها هم خودشون رو نشون میدن و وقتی میخوام تغییر غیر فعال یا حذف کنم این پیام رو میده Parent category does not exist نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 شاخه خانه یا home را که حذف نکردین ؟کش را هم خالی میکنید بازم نمایش میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2015 نه اون شاخه هستش کش رو چطور خالی کنم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2015 سلامپارامترهای پیشرفته >> کارایی : سمت چپ بالای صفحه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2015 تشکر یعد از خالی کردن کش از طریق بخش نظارت تونستم شاخه ها رو پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .