mehdi23622 ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان قبلا یه سایت فروشگاهی با یه قالب پولی و کاملا اکی داشتم. اما بنا به دلایلی اون همینجوری بهمراه دامنه به دوستم دادم اما خودم یه بکاپ ازش برداشتم. حالا بعد از مدتی تصمیم گرفتم بکاپ قبلی با یه دامنه جدید دیگه راه اندازی کنم و بازگردانی بکاپ بخوبی انجام گرفت اما مشکلی که وجود داره اینه که الان وقتی ادرس دامنه جدیدی که خریداری کردم رو وارد مررگر می کنم ادرس قبلی فروشگاهم که گفتم به دوستم دادمش در نوار ادرس مرورگر باز میشه و از اون بدتر وقتی ادرس بخش مدیریت چه با دامنه جدید و چه دامنه قبلی که در اختیار دوستم وارد می کنم اصلا وارد مدیریت نمیشه.پشتیبان هاستم گفت مشکل نه از طرف هاستت باید از طریق بخش مدیریت ادرس دامنه قبلی عوض کنی ولی متاسفانه به اونجا هم که نمیشه وارد شد. ایا دوستان راهی برای حل این مشکل دارن که بشه از طریق phpmyadmin ادرس دامنه قبلی را در بخش مدیریت عوض کرد؟ قبلش اینو بگم دلیل اینکه از بکاپ قبلی استفاده کردم فقط بخاطر قالب خریداری شده بود. چون فروشنده اون موقع پس از نصب قالب یه کاریش کرد که نمیشه نصبش کرد یعنی اینجوری بگم فایل تنظیمات نصبش دستکاری کرد احتمالا. و الان هم هیچ نام و نشون و ادرسی ازش ندارم که برام دوباره نصبش کنه. نه جواب ایمیلم میده و نه شمارش روشناینا رو گفتم تا خلاصه هر راه حلی دارید در مورد مشکل تغییر دامنه قبلی بیان کنید . چون گفتم ممکنه خیلیا در نگاه اول بگن خب از اول ی سیستم مدیریت جدید نصب کن و... در ضمن نسخه پرستاشاپ من 1.6.0.14با تشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 سلام . از phpmyadmin داخل دیتابیس مربوطه جدول shop-url را پیدا و تغییرات رو اعمال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi23622 ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 این جدول در کدوم بخش قرار داره. تمامی فایل های اون قسمت با نام ps_xxxx شروع شدن . ممنون میشم بگید در کدوم قسمت دنبال اون جدول بگردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 Ps که پیشوند جدول ها ست پس به عبارتی شما باید Ps_shop_url را پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi23622 ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 همچین گزینه ای وجود نداره تنها دو گزینه ی ps_shop و ps_shop_group وجود دااره که هر دوشون هم چک کردم اما چیزی داخلشون نبودتنها در گزینه ps_configrution که باز کردم یه سری جدول بود که گزیته هایی که در عکس دورش خط کشیدم باز کردم او اونجا ادرس قبلی سایتم بود تغییرشون دادم و ذخیره کردم اما باز هم مشکل حل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 تا جایی که من اطلاع دارم و الان هم از خودمو چک کردم این جدول باید باشه و با تغییر اون مشکل حل میشه . حالا چرا از شما نیست یا پیداش نکردید شاید رو نمیدونم. همه صفحه ها رو چک کردید ؟ چون معمولا با نصب چندتا ماژول این گزینه توی صفحه دوم قرار میگیره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi23622 ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 با سپاس و تشکر فراوان از شما دوست عزیزالان مشکلم برطرف شد. بی دقتی از طرف من بود. جدولی که شما در آغاز گفته بودین در صفحات بعدی بود. من فکر می کردم هرچه هیت تو همین صفحه نخست.ممنون که این همه وقت گذاشتین و راهنمایی کردین.بازم ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .