edi01 ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 سلاموقتی مشتری از صفحه اصلی یا شاخه ها که محصولات رو بغل هم میاره بدون اینکه وارد محصول بشه اضافه به سبد که پاین عکس محصول میاد رو میزنه اتواتیک اولین ترکیب موجود رو اضافه میکنه به سبد و ترکیبات رو نشون نمیده.و این یک مشکل شده برام کسی میدونه چطور میشه حلش کرد که از اونجام وقتی میزنه ترکیبات رو نشون مشتری بده تا بتونه انتخاب کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 در صفحه اول و شاخه ها ، ترکیب پیشفرض به سبد خرید اضافه میشه .اینم ذکر کنم که یک در میلیون هم آدمی پیدا نمیشه که از صفحه اول فروشگاه شما ، کالایی رو سفارش بده بدون خوندن توضیحاتش همه سفارشات از صفحه محصول انجام میشه . به نظر من هیچ اهمیتی نداره ، حتی دکمه سبد خرید تو صفحه اول و شاخه ها حذف هم بشه باز هیچ اهیمتی نداره .البته به شخصه خودم تو هیچ قالب و سایت و فروشگاه آنلاینی تو هیچ اسکریپتی ندیدم که تو صفحه اول مشتری ترکیب رو انتخاب کنه ، یعنی هیچ فروشگاهی این قابلیت رو ندیدم داشته باشه تا حالا ( از دیجی کالا بگیر تا آمازون و چاره و ....) البته میتونید سفارش بدین براتون چنین قابلیتی طراحی بشه ، اما باز تاکید میکنم چیز بی موردی هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 برای حذف دکمه افزودن به سبد برید به تنظیمات » محصولات و نمایش سبد خرید برای محصولات دارای خصوصیت رو غیر فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 ممنون دانوش جانبرای حذف دکمه افزودن به سبد برید به تنظیمات » محصولات و نمایش سبد خرید برای محصولات دارای خصوصیت رو غیر فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .